Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα 50 γκολ με τη Liverpool έφτασε ο Mohamed Salah!

Τα 50 γκολ με τη Liverpool έφτασε ο Mohamed Salah!

Επέστρεψε και στα Ευρωπαϊκά γκολ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Mohamed Salah και μετα 2 τέρματα που σημείωσε κόντρα στους Σέρβους έφτασε τα 50 με τη φανέλα της Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπορεί να έχει δεθχεί σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, όμως ο Αιγύπτιος με 1 γκολ το Σάββατο δήλωσε πως είναι εδώ και έτοιμος να βοηθήσει τους Reds να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Mo έφτασε τα 50 γκολ και χρειάστηκε μόλις 65 εμφανίσεις για να το πετύχει αυτό. Κανείς άλλος στην ιστορία της Liverpool δεν έχει φτάσει στα 50 τέρματα πιο γρήγορα. Ο Stubbins χρειάστηκε 77 αγώνες. Ο ίδιος δήλωσε περήφανος για το κατόρθωμα του στο Bt Sport:

“ Είναι σπουδαίο. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος που κατάφερα να φτάσω τα 50 γκολ με τη φανέλα της Liverpool. Θέλω να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει τους αγώνες. ”

“ Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν εύκολο. Σημασία έχει ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε τους 3 βαθμούς. ”

Για τους Firmino και Mane ανέφερε :

“ Πιστεύω πως ξέρουμε να συνεργαζόμαστε. Παίζουμε με ένα διαφορετικό και συγκεκριμένο τρόπο. Μετά από το ξεκίνημα που ήταν λίγο δύσκολο βρήκαμε τον ρυθμό μας και δείξαμε την ποιότητά μας. Είμαστε χαρούμενοι. ”

Η Liverpool επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα και ο Salah έφτασε τα 50 γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com