Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε με sexy ποδόσφαιρο και 4αρα η Liverpool!

Επέστρεψε με sexy ποδόσφαιρο και 4αρα η Liverpool!

Μεγάλη νίκη για τη Liverpool με σκορ 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Anfield! Οι Reds έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και σκόραραν 4 φορές κόντρα στους Σέρβους. Θετική η παρουσία του Fabinho. Σκόραραν οι Salah (2), Mane και Firmino.

Α’ Ημίχρονο: Με αρχηγό τον Van Dijk και βασικούς τους Fabinho και Shaqiri επέλεξε να ξεκινήσει το ματς ο Jürgen Klopp. Σύστημα 4-2-3-1 για τους Reds. Από το ματς στο Emirates με την Arsenal τον Δεκέμβρη του 2017 είχε να συμβεί αυτό. Δυνατά μπήκε στο ματς ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά την πρώτη φάση την είχαν οι Reds με ένα σουτ του Firmino εντός περιοχής, το οποίο κατέληξε πάνω στον Alexander-Arnold. Αμέσως μετά ο Shaqiri βρήκε τον Salah με καταπληκτική πάσα, όμως ο Αιγύπτιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Borjan. Ανοίγουν το σκορ οι Reds στο 20’ με τον Firmino! Ο Shaqiri βρίσκει με μια πολύ όμορφη πάσα τον Robertson μέσα στην περιοχή, ο Σκωτσέζος γυρίζει τέλεια στον Firmino και ο Βραζιλιάνος με αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Klopp δεν σταμάτησε εκεί τις προσπάθειες της και συνέχισε να πιέζει για ακόμη ένα γκολ. Ο Shaqiri επιχείρησε ένα σουτ στο 38ο λεπτό με τον Borjan να καταφέρνει να μπλοκάρει. Πολύ όμορφη συνεργασία Salah και Mane και η μπάλα κατέληξε στον Robertson, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά δεν βρήκε εστία. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο η Liverpool έκανε το 2-0! Ο Wijnaldum βρήκε τον Shaqiri, εκείνος έδωσε με μια στον Salah και ο Αιγύπτιος με δεξί δυνατό σουτ σκόραρε για το 2-0.

Β’ Ημίχρονο: 

Ξεκίνησε καλά η Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο και με το καλημέρα πέτυχε το 3-0 από το σημείο του πέναλτι με τον Salah. Ο Mane κέρδισε ένα αμφιβητούμενο πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Stojkovic. Σε θέση για γκολ βρέθηκε στο 53’ ο Alexander-Arnold μετά από ωραία πάσα του Fabinho, ωστόσο δεν μπορέσε να νικήσει τον Borjan. Στο 63’ ο Firmino δοκιμάσε τα πόδια του έξω από την περιοχή και ο goalkeeper των Σέρβων κατάφερε να αποκρούσει. Πρώτη αλλαγή για τη Liverpool με τον Lallana να παίρνει τη θέση του Shaqiri στο 68ο λεπτό. Και δεύτερη αλλαγή για τους Reds, ο Sturridge αντί του Salah στο 73’. Κέρδισε και άλλο πέναλτι η Liverpool για χέρι του Ben στο 75ο λεπτό, το οποίο όμως το έχασε ο Mane. Ο Σενεγαλέζος το έστειλε στο δοκάρι. Μετά από λίγες στιγμές και συγκεκριμένα στο 80’ ο Mane το πέτυχε το γκολ όμως και έκανε το 4-0! Ο Wijnaldum έδωσε στον Sturridge, ο Άγγλος βρήκε τον Mane και ο τελευταίος τελείωσε με όμορφο τρόπο τη φάση μέσα από την περιοχή. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Lallana στο 81ο μετά από πάσα του Sturridge. Ένα λεπτό αργότερα οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους με τον Moreno να μπαίνει στη θέση του Robertson. Προσπάθησε να σκοράρει και ο Sturridge, αλλά τον σταμάτησε ο Borjan στο 89’. O Firmino βρήκε με εξαιρετική πάσα στο 93’ τον Mane, αλλά ο Σενεγαλέζος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Ακολουθεί για τους Reds ο αγώνας το Σάββατο κόντρα στην Cardiff. Η Liverpool πλέον βρίσκεται και στην κορυφή του ομίλου της στο Champions League.

Liverpool : Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson (82’ Robertson), Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri (68’ Lallana),  Mane, Salah (73’ Sturridge) Firmino.

Crvena Zvezda: Borjan, Degenek, Babic, Stojkovic, Gobeljic, Jovicic, Kristicic, Ebecilio, Ben, Srnic, Boakye.

Επιστροφή στα γκολ για τον Mohamed Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com