Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμοι για Huddersfield οι Salah, Van Dijk, πιθανότατα και ο Milner

Έτοιμοι για Huddersfield οι Salah, Van Dijk, πιθανότατα και ο Milner

Επιτέλους καλά νέα για τη Liverpool όσο αφορά τους τραυματισμούς, καθώς αναμένεται να είναι κανονικά έτοιμοι οι Salah και Van Dijk για τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Huddersfield.

Ο Virgil έχει το πρόβλημα στα πλευρά, αλλά δεν είναι τέτοιο ώστε να του μην του επιτρέπει να αγωνιστεί και ο Ολλανδός στόπερ αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά βασικός στο κέντρο της άμυνας των Reds. Ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας, Ronald Koeman επιβεβαίωσε, πως ο Van Dijk είναι σε θέση να αγωνιστεί στους αγώνες της Liverpool.

Ο Mo Salah ναι μεν αποκόμισε ένα πρόβλημα σε ματς της Εθνικής Αιγύπτου, όμως το ιατρικό team της ομάδας μας δεν το βλέπει ως σοβαρό και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει κανονικά φανέλα βασικού εναντίον της Huddersfield.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του James Milner, καθώς ο Άγγλος είχε υποστεί θλάση στον αγώνα κόντρα στη City και είχε υπολογιστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 20 ημέρες με ένα μήνα. Ο 32χρονος άσος όμως έκανε ένα φανταστικό comeback και έχει καταφέρει να αναρρώσει σε χρόνο ρεκόρ από τον τραυματισμό του.

Δεν γνωρίζουμε αν θα ρισκάρει ο Klopp και θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα, όμως όπως όλα δείχνουν ο Millie θα είναι κανονικά διαθέσιμος στον επόμενο αγώνα των Reds.

Τρομερός ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com