Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γιατί μπορεί να προλάβει τον αγώνα με τη Huddersfield ο Mane

Γιατί μπορεί να προλάβει τον αγώνα με τη Huddersfield ο Mane

Η χθεσινή μέρα είχε έναν ακόμη τραυματισμό για παίκτη της Liverpool με την Εθνική του ομάδα και αυτή τη φορά ήταν ο Sadio Mane εκείνος που χτύπησε.

Ο Σενεγαλέζος έσπασε τον αριστερό του αντίχειρα κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Εθνική του ομάδα και τεθήκε εκτός από τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο το Σουδάν. Δεν έχει τεθεί, όμως ακόμα εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Huddersfield για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ο λόγος είναι πρώτον ότι δεν έχει έχει επιστρέψει ακόμα στο Liverpool και συνεπώς δεν έχει εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας. Πράγμα που σημαίνει πως το ιατρικό επιτελείο των Reds δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο ο Mane. Θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας και να διαπιστωθεί αν όντως έχει σπάσει τον αντίχειρα του, όπως έδειξαν οι εξετάσεις του νοσοκομείου του Σουδάν.

Ο δεύτερος λόγος είναι, ότι από το 2012 μόλις 3 φορές έχει χάσει παίκτης της Premier League αγώνα, λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα. Δηλαδή, τέτοιου είδους τραυματισμοί δεν κρίνονται σοβαροί.

Με την επιστροφή του Mane στο Melwood θα γνωρίζουμε περισσότερα και τότε θα ξέρουμε αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους Terriers. Πάντως, υπάρχει η πιθανότατα και καλά να είναι ο Σενεγελάζος να μην ξεκινήσει, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη Τετάρτη.

Αυτά ισχύουν για Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com