Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chelsea – Liverpool (preview)

Chelsea – Liverpool (preview)

Chelsea vs Liverpool 1-1: Δικαίωση στο τέλος

Μεγάλο παιχνίδι για τη Liverpool, αύριο, Σάββατο (29/9) στις 19:30 ώρα Ελλάδος, καθώς αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε 3 ημέρες την Chelsea, αλλά αυτή τη φορά για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Reds του Jürgen Klopp θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα τους από τους Μπλε για το Carabao Cup και συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί και στο Stamford Bridge. Αμφίβολος για τον αγώνα είναι ο Virgil Van Dijk, καθώς δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί ολόκληρη την εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε ο Klopp.

Εκτός παραμένουν οι Rhian Brewster, Alex Oxlade-Chamberlain, Dominic Solanke και Adam Lallana. Στον αγώνα της Τετάρτης επέστρεψε στη δράση μετά από 2.5 μήνες ο Dejan Lovren και αν δεν είναι έτοιμος ο Van Dijk υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει εκείνος στο κέντρο της άμυνας. Σίγουρος θεωρείται ο Joe Gomez και ο Klopp θα κρίνει ποιος εκ των Matip και Lovren θα είναι ο παρτενέρ του, αν τελικά δεν προλάβει ο Virgil.

Όσο για την Chelsea, θέλει να νικήσει ξανά τη Liverpool και περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με την West Ham και τρείς ημέρες αργότερα κέρδισε με σκορ 1-2 στο Anfield.

Ο Maurizio Sarri είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Antonio Rudiger, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα από το παιχνίδι κόντρα στα Σφυριά. Ο Ολλανδός μέσος, Van Ginkel παραμένει εκτός με τραυματισμό, ενώ οι Pedro και Loftus-Cheek είναι ξανά στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Ο Christensen είχε στομαχικές διαταραχές, όμως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό και μπορεί να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι.

Στατιστικά στοιχεία : 

    • Η Liverpool θέλει να νικήσει και να κάνει το 7 στα 7 για πρώτη φορά από το 1990.
    • Αν νικήσουν οι Reds θα φτάσουν τις 4 σερί νίκες, από το 1990 είχε να συμβεί αυτό.
    • 5 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια ( ως βασικός) εναντίον των Reds έχει ο Olivier Giroud.
    • 4 γκολ σε 7 ματς εναντίον της Chelsea έχει ο Mo Salah.

LL

  • Η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ σε πρώτο ημίχρονο στη φετινή Premier League είναι η Liverpool. 
  • Από το 2014 έχουν να κερδίσουν οι Μπλε τα πρώτα τους 4 εντός έδρας παιχνίδια.
Η Liverpool αντιμετωπίζει την Chelsea για την έβδομη αγωνιστική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com