Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Είμαι ευχαριστημένος από τον Shaqiri “

Klopp: “ Είμαι ευχαριστημένος από τον Shaqiri “

Βασικός χρησιμοποιήθηκε ο Xherdan Shaqiri από τον Jürgen Klopp στους δύο τελευταίους αγώνες και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες των Reds.

Ο Γερμανός έκανε μια παρατήρηση στον Ελβετό άσο μετά το τέλος του αγώνα με την Chelsea, ωστόσο δεν ήταν τίποτα το σοβαρό, όπως ανέφερε ο προπονητής της Liverpool.

“ Έπαιξε πάρα πάρα πολύ καλά. Έκανε ακριβώς ό,τι του ζήτησα, αγωνίστηκε ελεύθερα. Δεν σκέφτεται πολύ και απλά παίζει ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να του δημιουργήσω πρόβλημα και να του δώσω πολλές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο άμυνας. Ήθελα να δω πως έχει προσαρμοστεί. Στην προετοιμασία ήταν τέλειος. ”

“ Αλλά βέβαια, σε μια μακροχρόνια περίοδο πρέπει να προσαρμοστεί περισσότερο. Ήδη έχει κάνει μεγάλα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρόβλημα είναι, ότι αν χρησιμοποιήσει όλες μου τις οδηγίες θα χάσουμε λίγο από το φυσικό του ταλέντο. ”

“ Σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος από εκείνον. Είναι πολύ καλός παίκτης και καλό παιδί επίσης. ”

“ Οι Γερμανικές εφημερίδες, εγραψαν ότι είχα ένα καβγά μαζί του στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα. Δεν είχα και το ξεκαθαρίζω. Δεν είχα. Ήταν ο πρώτος παίκτης, που μίλησα μετά τον αγώνα και συζητήσαμε για ένα φάουλ που κερδίσαμε. Ήθελα να το εκτελέσουμε διαφορετικά. Αυτό ήταν μόνο. ”

Ο Klopp με τον Shaqiri
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com