Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Southampton (preview)

Liverpool – Southampton (preview)

Την Southampton φιλοξενεί στο Anfield η Liverpool για την έκτη αγωνιστική της Premier League στις 17:00 ώρα του Σαββάτου (22/9) με μοναδικό στόχο να πάρει τους 3 βαθμούς και να κάνει το 6 στα 6.

Οι Reds προέρχονται από τη σπουδαία νίκη εναντίον της Paris Saint-Germain για το Champions League και θέλουν τη νίκη και με τους Saints, ώστε να κάνουν το 7 στα 7 για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Φυσικά νίκησαν και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, εκτός έδρας την Tottenham με 1-2.

O Jürgen Klopp αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όμως δεν είναι κάποιο καινούριο. Διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα δεν είναι οι Dejan Lovren, Rhian Brewster, Oxlade-Chamberlain, Divock Origi και Adam Lallana. Ο Bobby Firmino μπορεί κανονικά να αγωνιστεί, όπως επιβεβαίωσε ο Klopp στη συνέντευξη τύπου. Ο Dom Solanke έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο αντίπαλος της Liverpool, οι Saints προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στην Brighton το βράδυ της Δευτερας, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν 2-0. Βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο πρώην παίκτης των Reds, Danny Ings.

Από την πλευρά της Southampton δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Danny Ings, καθώς τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στο St Marys’ ως δανεικός από τους Reds και ήταν ένας από τους όρους της συμφωνίας των δύο πλευρών. Αμφίβολος είναι και ο Manolo Gabbiandini και πιθανότατα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος μετά από τον μυϊκό τραυματισμό του.

Στατιστικά στοιχεία : 

  • Δύο νίκες με σκορ 3-0 και 2-0 πέτυχε την περσινή σεζόν κόντρα στη Southampton η Liverpool.
  • Ο τελευταίος παίκτης της Southampton, που σκόραρε εις βάρος των Reds ήταν ο Sadio Mane.
  • Παιχνίδι νούμερο 600 αύριο για τον Jürgen Klopp
  • Ο Γερμανός θέλει να γίνει ο πρώτος προπονητής που κάνει το 7 στα 7 με τη Liverpool. 
  • 7 σερί cleen sheets έχουν στο Anfield οι Reds.
  • Από τον Μάρτιο του 2017 έχουν να πετύχουν 2 σερί εκτός έδρας νίκες οι Saints.
  • 3 και 1 ασίστ σε δύο παιχνίδια κόντρα στη Southampton για τον Mo Salah.
Οι Reds φιλοξενούν το Σάββατο την Southampton στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com