Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/9/1999 Νίκη επί της Hull City στο League Cup (vid)

Σαν σήμερα: 21/9/1999 Νίκη επί της Hull City στο League Cup (vid)

Την νίκη επί της Hull City στο Anfield θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier, για το επαναληπτικό παιχνίδι του 2ου γύρου στο League Cup.

Να σημειωθεί ότι τότε τα παιχνίδια στον θεσμό ήταν διπλά και το πρώτο στο Boothferry Park (το παλιό γήπεδο της Hull City), οι Κόκκινοι το είχαν κερδίσει με 5-1, κάνοντας τον επαναληπτικό τυπική διαδικασία.

Ο Danny Murphy θα άνοιγε το σκορ στο 33′ από ασίστ του Steve Staunton και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Lee Bracey να αποβάλλεται λίγο αργότερα (37′), καθώς έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής του με τα χέρια, κάτι το οποίο απαγορεύεται από τον κανονισμό.
Για τους Reds σκόραραν ακόμα οι Karl-Heinz Riedle (στο 65′ από ασίστ του Steve Staunton & στο 89′ από ασίστ του Jon Newby) και ο πρωτοεμφανιζόμενος (χωρίς να σημειώσει άλλη εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα) Leyton Maxwell στο 46′ από ασίστ του Steve Staunton.
Επίσης ντεμπούτο σε εκείνο το παιχνίδι έκαναν οι Stephane Henchoz, Frode Kippe και Jon Newby.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι «Τίγρεις» είχαν φέρει στα ίσια το παιχνίδι προσωρινά με γκολ των John Eyre στο 5’1 (πέναλντυ) και Colin Alcide στο 56′.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης παρακολούθησαν μόλις 24.318 θεατές και διαιτητής ήταν ο M.J. Brandwood.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 21/9/1999 Νίκη επί της Hull City στο League Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com