Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ramos: “ Έχω καθαρή τη συνείδησή μου για τον τελικό ”

Ramos: “ Έχω καθαρή τη συνείδησή μου για τον τελικό ”

Στην Αγγλία βρίσκεται ο Sergio Ramos μαζί με την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα εναντίον των Τριών Λιονταριών στο Wembley.

Ο αρχηγός της Real Madrid μίλησε στη συνέντευξη τύπου με τον προπονητή της Εθνικής του, Luis Enrique και εξήγησε πως η συνείδηση του είναι καθαρή μετά από όλα όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τους Reds στο Κίεβο τον περασμένο Μάιο.

“ Έχω απολύτως καθαρή τη συνείδησή μου σχετικά με τον τελικό. Δεν έχει σημασία για εμένα, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. ”

“ Δεν ήθελα να τραυματίσω κάποιον παίκτη μέσα στον αγώνα. Η συνείδησή μου είναι μια χαρά. ”

“ Ξέρω πως οι Άγγλοι οπαδοί θα δώσουν στον κάθε παίκτη την υποδοχή που εκείνος αξίζει. Δεν με ανησυχεί ούτε στο ελάχιστο αυτό. ”

Δεν σταματά να προκαλεί ο Sergio Ramos και όπως φαίνεται ούτε έχει μετανίωσει που τραυμάτισε τον καλύτερο παίκτη και πρώτο σκόρερ της Liverpool, Mohamed Salah, αλλά και δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη από τον Loris Karius για τη διάσειση, που ό ίδιος του προκάλεσε.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στη σημερινή (21:45) αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Wembley για την πρώτη αγωνιστική της νέας διοργάνωσης της Uefa, το Nations League.

Καθαρή η συνείδηση του Sergio Ramos.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com