Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aidy Boothroyd: “ Ανησυχώ με τον χρόνο συμμετοχής του Solanke στη Liverpool ”

Aidy Boothroyd: “ Ανησυχώ με τον χρόνο συμμετοχής του Solanke στη Liverpool ”

Την ανησυχία του για τον χρόνο συμμετοχής του Dominic Solanke στη Liverpool εξέφρασε σε δηλώσεις του στην Telegraph ο προπονητής των U21 της Αγγλίας, Aidy Boothroyd.

Ο 20χρονος επιθετικός ούτε έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε κάποιο επίσημο παιχνίδι των Reds, αλλά ούτε έχει επιλεχθεί από τον Jürgen Klopp για την τελική 18αδα κάποιας αναμέτρησης.

Ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε πέρυσι το καλοκαίρι να αφήσει την Chelsea και να υπογράψει στη Liverpool, προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και να μπορέσει να εξελιχθεί περισσότερο σαν παίκτης. Τη σεζόν 2017-18 σκόραρε ένα τέρμα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Brighton σε συνολικά 28 εμφανίσεις.

Ο Bothroyd συγκεκριμένα ανέφερε για τον Solanke :

“ Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Dom, αλλά επίσης ανησυχώ και για τον χρόνο συμμετοχής του στη Liverpool. Δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια. ”

“ Διαλέγω πάντα τους καλύτερους παίκτες να αγωνιστούν, αλλά για το καλό της Αγγλίας και το καλό του Βρετανικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έπαιζαν πιο συχνά οι παίκτες μας. Θα ήταν καλύτερα και για εμάς και για εκείνους. ”

“ Οι παίκτες μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σταθούν σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όμως δεν έχουν πολλοί από εκείνους την ευκαιρία να αγωνίζονται στην Premier League. ”

Ο Solanke πανηγυρίζει το μοναδικό του γκολ με τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com