Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το εκπληκτικό στατιστικό του Bobby Firmino όσο βρίσκεται στη Liverpool ο Klopp

Το εκπληκτικό στατιστικό του Bobby Firmino όσο βρίσκεται στη Liverpool ο Klopp

Αρκετά έχουν ακουστεί για τη φετινή απόδοση του Bobby Firmino, καθώς ο Βραζιλιάνος δείχνει να είναι κουρασμένος από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως υπάρχει ένα στατιστικό, το οποίο αποδεικνύει ότι είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για τη Liverpool.

Ο Bobby μέχρι την έλευση του Klopp στη Liverpool τον Οκτώβρη του 2015 δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί, όμως ο Γερμανός τεχνικός έχει καταφέρει να τον κάνει έναν από τους καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους (αν όχι τον πιο ολοκληρωμένο ) επιθετικούς στον κόσμο.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής πέτυχε το πρώτο του γκολ τον Νόεμβρη του 2015 στο διπλό στο Etihad με 1-4 επί της Manchester City υπό τις οδηγίες του Klopp. Από τότε έχει σκοράρει άλλα 36 και έχει μοιράσει 23 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως έχει εμπλάκει σε 60 τέρματα όσο βρίσκεται ο Γερμανός στο τιμόνι της ομάδας, τα περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη.

Ο Firmino επέστρεψε στα γκολ στην επικράτηση των Reds επί της Leicester το περασμένο Σάββατο και πλέον βρίσκεται μόλις 4 μακριά από τον Philippe Coutinho, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των Βραζιλιάνων σκόρερ όλων των εποχών.

Ο Bobby από τις πρώτες μέρες του Klopp στην ομάδα άλλαξε ρόλο και θέση και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Liverpool και όπως δείχνουν τα στατιστικά μάλλον είναι ο πιο σημαντικός παίκτης των Reds.

Βρήκε δίχτυα εναντίον της Leicester ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com