Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: “ Αυτούς τους παίκτες έχω ως πρότυπά μου ”

Joe Gomez: “ Αυτούς τους παίκτες έχω ως πρότυπά μου ”

Ξανακάλεσε τον Joe Gomez o Southgate!

Έναν καλύτερο και πολύ πιο συγκεντρωμένο Joe Gomez βλέπουμε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, καθώς πλέον αγωνίζεται στη θέση που του ταιριάζει καλύτερα, στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Virgil Van Dijk.

Οι εμφανίσεις του 21χρονου αμυντικού δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Gareth Southgate και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία και Ελβετία.

Ο Gomez μίλησε στους Times για τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα και πως τον έχουν βοηθήσει να εξελιχθεί ως παίκτης.

“ Ο στόχος μου είναι να καταφέρω να μοιάσω στον Jamie Carragher και τον Rio Ferdinard. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου μέχρι να φτάσω στο επίπεδό τους, όμως θέλω να έχω στο παιχνίδι μου στοιχεία από εκείνους. ”

“ Τώρα που αγωνίζομαι στη Liverpool και στην Εθνική Αγγλίας πρέπει να έχω όση περισσότερη αυτοπεποίθηση με τη μπάλα γίνεται. ”

“ Στο συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού μπορώ να πω, πως έχω τον Rio για είδωλό μου. Είμαι ένας αμυντικός και λατρεύω την τεχνική της άμυνας. ”

“ Μελετώ τον Carragher και τον Ferdinard, αλλά όχι μόνο εκείνους. Το κάνω και με ενεργούς παίκτες. Από τη δική μας ομάδα, ο Virgil Van Dijk είναι ένα καλό παράδειγμα για εμένα και μπορώ να μάθω από εκείνον. Επίσης, θαυμάζω τον John Stones για την ικανότητά του με τη μπάλα. ”

Έπειτα ο Joe μίλησε για το δίδυμο των στόπερ της Real Madrid:

“ Υπάρχουν αρκετοί κορυφαίοι αμυντικοί στον κόσμο, τους οποίους θαυμάζω. Στον τελικό του Champions League παρακολοθούσα και τον αγώνα και τους Sergio Ramos και Varane στην άμυνα της Real, διότι είναι δύο εξαιρετικοί αμυντικοί. ”

“ Προσπαθώ να μάθω από διαφορετικούς παίκτες. 

Carragher
Από τα είδωλα του Gomez ο Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com