Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > James Milner : “ Μπορώ να συνεχίσω να παίζω για 4 χρόνια “

James Milner : “ Μπορώ να συνεχίσω να παίζω για 4 χρόνια “

Περίμενε καλύτερη εικόνα ο Milner.

Ήταν το καλοκαίρι του 2015, όταν μετά την αποχώρηση του Steven Gerrard από τους Reds αποκτήθηκε ο James Milner για το χώρο του κέντρου. Ο Brendan Rodgers ήταν ο προπονητής στη Liverpool εκείνο τον καιρό και επιθυμούσε την απόκτηση του Άγγλου.

Ο πρώην διεθνής μέσος της Εθνικής Αγγλίας παραχώρησε συνέντευξη στη Σκωτσέζικη Daily Mail και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μέλλον του.

“ Κάποτε φτάνεις σε ένα σημείο, όπου πρέπει να πάρεις αποφάσεις και κρατάς όλες σου τις επιλογές ανοικτές. ”

“ Μπορώ να συνεχίσω να παίζω για άλλα 4 χρόνια, ώστε να φτάσω τα 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Κάποιες φορές σκέφτομαι την προπονητική ως επιλογή, άλλες όχι. ”

“ Μου αρέσει πολύ να βοηθώ τα νέα παιδιά, παίζω αρκετά χρόνια και πάντα οι μεγαλύτεροι με πρόσεχαν. Πάντα υπάρχουν δυσκολίες, όταν έρχεσαι σε άλλη ομάδα, όμως με βοήθησαν αρκετά οι μεγαλύτεροι. ”

“ Πάντα όμως πριν από κάθε αποφάση πρέπει να υπολογίζεις και την οικογένειά σου. ”

Για τον Brendan Rodgers: “ Υπέγραψα με τον Brendan, όμως δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να παίξω για πολύ καιρό μαζί του. ”

“ Δεν αποτελεί έκπληξη η πολύ καλή δουλειά του στη Celtic. ”

Για τον Steven Gerrard: “ Έπαιξα με τον Stevie στην Εθνική Αγγλίας, είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω παίξει μαζί. Είναι πολύ ήρεμος, δεν φωνάζει συχνά, όμως όποτε μιλάει τον ακούς. ”

“ Έχει τρομερή εμπειρία. Είδα την προπονητική του δουλειά στη Liverpool και σίγουρα ήταν ενδιαφέρουσα. Πιστεύω μπορεί να φέρει επιτυχίες στο Ibrox με τη Rangers. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις τη δουλειά του στη Γλασκώβη. Θα κάνει καλό και στη Σκωτία. ”

Κρατάει χαμηλά την μπάλα ο Milner.
Θα σκεφτεί τις επιλογές του ο Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com