Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει ακόμη δεκάρι και τερματοφύλακα ο Klopp!

Θέλει ακόμη δεκάρι και τερματοφύλακα ο Klopp!

Ο Klopp θεωρεί ότι υπήρξε χέρι.

Η Liverpool έχει ήδη ολοκλήρωσει 3 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Naby Keita, Fabinho και Xherdan Shaqiri. Ο Jürgen Klopp, όμως δεν θα σταματήσει εδώ την ενίσχυση των Reds.

Μόλις χθες ανακοινώθηκε από την ομάδα η απόκτηση του Ελβετού διεθνή, Xherdan Shaqiri, αφού προηγουμένως πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις στο Melwood και ολοκληρώθηκε η αγορά του από τη Stoke έναντι 13.75 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με τον Chris Bascombe, ο Klopp θέλει να αποκτήσει ένα δεκάρι και έναν τερματοφύλακα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Όσο αφορά το δεκάρι, πιθανότατα είναι η γνωστή περίπτωη του Nabil Fekir, η οποία ίσως προχωρήσει τις επόμενες μέρες και φορέσει τελικά ο Γάλλος την κόκκινη φανέλα. Η επιθυμία του παίκτη να έρθει στο Anfield είναι δεδομένη, όμως ο Aulas θα πρέπει να δεχτεί να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της συμφωνίας.

Για τη θέση του goalkeeper δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Γερμανός είναι έτοιμος να δώσει ευκαιρία στον Danny Ward να είναι βασικός. Πάντως, η απόκτηση ενός τερματοφύλακα δεν έχει αποκλειστεί ακόμη. Ο εκλεκτός δύσκολα θα είναι ο Alisson, καθώς το ενδιαφέρον των Reds για τον Βραζιλιάνο έχει <<παγώσει>>.

Άλλες δύο μεταγραφές θέλει ο Klopp σύμφωνα με τον Bascombe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com