Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή η αποχώρηση Butland από Stoke!

Πιθανή η αποχώρηση Butland από Stoke!

Ο Jack Butland, αποτελεί εδώ και καιρό υποψήφιο μεταγραφικό στόχο για τη Liverpool,με τους Reds να έχουν καταθέσει ήδη στο παρελθόν, μία επίσημη πρόταση στη Stoke για την απόκτησή του.O Loris Karius δείχνει να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα το όνομα του Butland να «παίζει» συνεχώς στο τραπέζι.

Ο Jurgen Klopp φαίνεται πως προβληματίζεται ιδιαίτερα για τη θέση 1 και σύμφωνα με κάποιες πηγές εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί εκ νέου για τον τερματοφύλακα της Stoke, με νέα πρόταση.

Πάντως, ο δημοσιογράφος του Sky Sports Dharmesh Sheth δήλωσε στο Talksport πως ο Butland θα πρέπει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Premier League, για να διατηρήσει μια θέση στο ρόστερ της εθνικής Αγγλίας: «Η περίπτωση του Butland είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.Εάν θέλει να είναι το νούμερο 1 της Εθνικής Αγγλίας στο μέλλον,θα πρέπει να αγωνίζεται στην Premier League.Όσο διανύουμε την μεταγραφική περίοδο, τόσο πιο πιθανό μοιάζει να αποχωρήσει.»

Εάν τελικά ο 25χρονος τερματοφύλακας επιλέξει να αποχωρήσει από το Staffordshire, το μόνο βέβαιο είναι πως η Liverpool θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους προορισμούς του. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, πως ο Άγγλος τερματοφύλακας είχε θεαθεί να ψάχνει σπίτια προς ενοικίαση στο Liverpool μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος μαζί με τη σύζυγό του. (Δείτε εδώ την ανάλυση των Red Glasses για τον Jack Butland: https://www.youtube.com/watch?v=x6_81H5j5ME )

Πρέπει να αποχωρήσει από τη Stoke o Butland,σύμφωνα με τον Darmesh Sheth.
Πρέπει να αποχωρήσει από τη Stoke o Butland,σύμφωνα με τον Dharmesh Sheth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com