Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp : “ Η τέλεια επιλογή για τον Shaqiri η Liverpool “

Jürgen Klopp : “ Η τέλεια επιλογή για τον Shaqiri η Liverpool “

Ο Xherdan Shaqiri από το βράδυ της Παρασκευής είναι και επίσημα παίκτης της Liverpool, καθώς ολοκληρώθηκε η μετακίνισή του από τη Stoke City έναντι 13.75 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Jürgen Klopp ήθελε εδώ και καιρό τον Ελβετό διεθνή, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, όπως δήλωσε και στο LiverpoolFC.com.

“ Νομιζώ ότι η κατάλληλη αγγλική φράση, για να περιγράψω την απόφαση της απόκτηση του Xherdan είναι το no-brainer. Όταν ένας παίκτης σαν εκείνον είναι διαθέσιμος στην αγορά πρέπει να αντιδράσεις ακριβώς όπως εμείς. ”

“ Έχει ταχύτητα και πολλές ικανότητες, διαθέτει την κατάλληλη ποσότητα αλαζονείας που χρειάζεσαι στο ποδόσφαιρο. Είναι γενναίος και δεν φοβάται να κερδίσει τη μπάλα. Αυτά είναι στοιχεία, τα οποία χρειάζονται, για να παίξεις σε εμάς. ”

“ Πιστεύω ότι για τον ίδιο ήμασταν η καλύτερη επιλογή, διότι θα είναι μια σημαντική πρόκληση για εκείνον η Liverpool. Θέλουμε να τον κάνουμε να παίξει το ποδόσφαιρό του, όμως και να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού του. ”

“ Από τη δική μου οπτική γωνία είναι ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα, διότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Μας δίνει επίσης και άλλες επιλογές σχετικά με τους παίκτες που έχουμε ήδη. Αυτό είναι καλό. ”

“ Τον γνωρίζω πολύ καλά και από το πέρασμά του στην Γερμανία και στην Ελβετία. Τον θαυμάζω για αρκετά χρόνια. Όμως, το σημαντικό είναι, ότι γνωρίζει το Αγγλικό πρωτάθλημα και ξέρει πως να αντιδράσει στις καταστάσεις. Επίσης, τα πήγε πολύ καλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. ”

“ Τέλος, ο Xherdan είναι ένας παίκτης, ο οποίος θα ταιριάξει τέλεια στη Liverpool. Έχει τον χαρακτήρα για να το πετύχει, θα μπορέσει επίσης να ξεσηκώνει και την εξέδρα. Στα αποδυτήρια υπάρχουν εξαιρετικά παιδιά και σίγουρα θα τον βοηθήσουν στην προσαρμογή του. ”

Θα δώσει πολλές λύσεις στη Liverpool ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com