Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Xherdan Shaqiri : “ Μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς τίτλους ”

Xherdan Shaqiri : “ Μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς τίτλους ”

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του Ελβετού διεθνή, Xherdan Shaqiri στο Anfield, αφού οι Reds πλήρωσαν στη Stoke City το ποσό των 13.75 εκατομμυρίων λιρών και τον έκαναν δικό τους.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Shaqiri μίλησε στο LFC TV για τον Mo Salah, τη Liverpool, τον Jürgen Klopp, αλλά και για τον εαυτό του.

Για τον Mohamed Salah : “ Ήρθε για προπόνηση και δοκιμαστικό όσο ήμουν στη Basel. Έκανα δύο ή τρείς προπονήσεις με εκείνον. ”

“ Μετά εγώ πήρα μεταγραφή στη Bayern Munich και εκείνος έμεινε στη Basel. Είμαι χαρούμενος που τον βρίσκω εδώ. Είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι και ελπίζω να έχει και τη φετινή χρονιά. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος, που έκανε τόσο καλή σεζόν, διότι είναι πολύ καλός άνθρωπος.”

Για τη Liverpool ανέφερε : “ Η ομάδα είχε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι, καθώς έφτασε μέχρι και τον τελικό του Champions League. Στεναχωρήθηκα πολύ για την ήττα στον τελικό, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Ανυπομονώ για την καινούρια σεζόν, ελπίζω να μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά και να κερδίσουμε και τρόπαια στο τέλος της σεζόν. ”

Για το Anfield: “ Είναι ένα υπέροχο στάδιο, το γνωρίζω πολύ καλά, διότι έχω παίξει εδώ με τη Stoke. Έχει φανταστική ατμόσφαιρα και τρομερούς οπαδούς. Ελπίζω να τους το ανταποδώσουμε. ”

“ Μπορούμε να δώσουμε χαρά και επιτυχίες στους οπαδούς, θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. ”

Για τον Jürgen Klopp : “ Η ομάδα έπαιξε απίστευτα την περσινή σεζόν, τα παιχνίδια είχαν μεγάλη ένταση. Πάντα ήμουν θαυμαστής του Jürgen Klopp, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της ομάδας. ”

Όσο για τον ίδιο : “ Φυσικά θέλω να κερδίσω τίτλους, αυτός είναι ο στόχος μου. ”

“ Ξέρω ήδη πως να κερδίζω από τη Bayern Munich, κερδίσαμε το treble και ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα. ”

“ Είμαι αισιόδοξος, ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς τίτλους. Οι οπάδοι αξίζουν τίτλους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να είμαστε διψασμένοι για τίτλους.”

Έτοιμος για τίτλους ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com