Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brendan Rodgers : “ Έτσι έγινε αρχηγός ο Henderson “

Brendan Rodgers : “ Έτσι έγινε αρχηγός ο Henderson “

Brendan Rodgers και Jordan Henderson τη σεζόν 2015-16.

Ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson βρίσκεται με την Εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει ήδη οδηγήσει την Αγγλία στα ημιτελικά.

Για τον Henderson μίλησε ο πρώην προπονητής της Liverpool, Brendan Rodgers στην Telegraph και έπλεξε το εγκώμιο του Άγγλου διεθνή.

Την άνοιξη του 2015 ο Jordan είχε να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα, ή θα παρέμενε με στη Liverpool, καθώς οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο είχαν ήδη ξεκινήσει ή θα υπέγραφε σε μια από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονταν. Ο Rodgers είπε :

“Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για τον Jordan, οπότε τον κάλεσα να μιλήσουμε. Του είπα : Jordan θα είσαι ο επόμενος αρχηγός της Liverpool. ”

“ Αυτό ήταν. Αρχίσαμε να μιλάμε για το μέλλον από αυτό το σημείο. Ήταν μια λογική κίνηση, εφόσον ο Stevie ετοιμαζόταν να φύγει. Ήξερα, ότι ο σύλλογος θα είναι περήφανος με τον Henderson ως αρχηγό. ”

“ Ήταν μια συναισθηματική συνάντηση. Ήταν μεγάλη τιμή για τον ίδιο να είναι αρχηγός σε μια ομάδα, όπως η Liverpool. Είχε να δουλέψει, για να το πετύχει και το κατάφερε. ”

“ Πάντα συμπαθούσα τον Jordan ως άτομο, είναι ειλικρινής και πάντα θέλει να βελτιώνεται. Τον είχα ήδη κάνει δεύτερο αρχηγό, για να καταλαβεί πως είναι και όταν αποχώρησε ο Steven ήταν πλέον έτοιμος. Είναι σημαντικό να υπάρχει συνεργασία μεταξύ του προπονητή και του αρχηγού. Πρέπει να δουλεύεις σωστά μαζί και υπάρχει πάντα καλή σχέση.”

Θετική ήταν η διακοπή των εθνικών ομάδων σύμφωνα με τον Henderson
Κάπως έτσι έγινε αρχηγός ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com