Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brendan Rodgers: “ Θέλει συνεχώς να βελτιώνεται ο Henderson”

Brendan Rodgers: “ Θέλει συνεχώς να βελτιώνεται ο Henderson”

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του στην Telegraph ο Brendan Rodgers εξήγησε τον τρόπο, με τον οποίο εγίνε αρχηγός των Reds ο Jordan Henderson. Στη συνέχεια μίλησε για την πορεία του Άγγλου.

Ο Rodgers ανέλαβε τη Liverpool το καλοκαίρι του 2012 και είχε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση, καθώς οι Reds βρίσκονταν σε μια μεταβατική περίοδο.

Όσο για τον Henderson: “ Ήρθε μια πρόταση από τη Fulham και όπως για όλους τους παίκτες έτσι και για αυτόν, το σκέφτηκα. ”

“ Ο Jordan τα είχε πάει εξαιρετικά στη Sunderland, όμως ο πρώτος του χρόνος στο Anfield ήταν δύσκολος. Δεν μπορούσα να του υποσχεθώ, ότι θα παίζει κάθε εβδομάδα βασικός, αλλά του διαβεβαίωσα ότι θα μείνει στην ομάδα. Όταν μιλήσαμε μου εξήγησε ότι θέλει να βελτιωθεί και να γίνει βασικός. ”

“ Αν θυμάστε, στην πρώτη του χρονιά ο Henderson έπαιζε πιο πολύ στα άκρα στο 4-4-2 της Liverpool και η δουλειά του ήταν να σεντράρει. ”

“ Όταν όμως μετακινήθηκε προς το κέντρο κατάφερε να δείξει το ταλέντο του. Είχε περισσότερο το ρόλο του ηγέτη και του ταίριαζε. ”

“ Όταν έπαιζε κεντρικά μας έδινε περισσότερο ενέργεια στο κέντρο και ο ίδιος ένιωθε καλύτερα με τον τρόπο του παιχνιδιού του. ”

“ Μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει κάποιος πόσο σημαντικός είναι ο Henderson για την ομάδα, από τον αγώνα με την Chelsea. Ο Jordan είχε αποβληθεί στη νίκη με 3-2 κόντρα στη City στις καθυστερήσεις και δεν ήταν διαθέσιμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. ”

Ο τεχνικός της Celtic πιστεύει, ότι ο Άγγλος μέσος εκτιμάται περισσότερο από τον κόσμο, όταν δεν αγωνίζεται και γίνεται αισθητή η απουσία του.

“ Δεν είναι καθόλου εγωιστής και ως παίκτης και ως άτομο. Θέλει πάντα να βοηθάει όσους βρίσκονται γύρω του. Έχει κερδίσει τον σεβασμό. ”

“ Θέλει συνεχώς να βελτιώνεται. Θα κάτσει αρκετές φορές στο προπονητικό κέντρο, για να δουλέψει περισσότερο. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, ποτέ δεν τον είδα να πίνει ή ακόμα και αν το κάνει, σίγουρα δεν το έχει παρακάνει ποτέ. ”

“ Τίποτα δεν ήταν εύκολο για αυτόν, πήρε το περιβραχίονιο από έναν θρύλο, όπως ο Gerrard. Το ξέραμε, ότι θα χρειαστεί χρόνος. Όμως ο Jordan έχει το δικό του χαρακτήρα και έχει καταφέρει να είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και αρχηγός.”

Ο Jordan Henderson, είναι ο βασικός αμυντικός μέσος της Liverpool. όταν είναι διαθέσμος
Λατρεύει τον Henderson ο Brendan Rodgers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com