Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαριστημένος ο Neil Lennon για τον Adam Bogdan!

Ευχαριστημένος ο Neil Lennon για τον Adam Bogdan!

Το αφεντικό της Hibernian, ο Neil Lennon δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την εκ νέου συνεργασία του με τον Adam Bogdan, ο οποίος δόθηκε ως δανεικός στην Hibs!
O διεθνής Ούγγρος τερματοφύλακας της Liverpool- έχει 20 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του, αποτελεί ιδανική επιλογή για τον Lennon, αφού η Νο1 επιλογή του, ο Ofir Marciano, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στα δάχτυλα, μετά από φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ, στις αρχές του καλοκαιριού.
Η δεύτερη επιλογή που είχαν, ο Ross Laidlaw, μόλις επανήλθε σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης μετά τον τραυματισμό που είχε στον ώμο του.
«Ο Adam είναι πολύ έμπειρος και αξιόπιστος τερματοφύλακας και είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να τον έχουμε στην ομάδα ενόψει της νέας σαιζόν» είπε ο Lennon.
«Έχοντας δουλέψει μαζί του στην Bolton, μπορώ να πω ότι πήραμε έναν ποιοτικό παίκτη, με εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο, αφού έχει εκπροσωπήσει και την χώρα του.»
«Η εμπειρία του και η τεχνική του θα βοηθήσουν και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της ομάδας, αλλά και όλους μας για να πετύχουμε τους στόχους αυτής της σαιζόν.»
Ο Bogdan έχει κάνει συνολικά 6 εμφανίσεις με τη φανέλα των Κόκκινων- την τελευταία στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της West Brom τον Μάιο του 2016, και είναι τέταρτος στην «ιεραρχία» πίσω από τους Karius , Mignolet και Danny Ward.
Είχε δοθεί επίσης ως δανεικός στην Wigan, τον Ιούλιο του 2016 και έκανε 17 εμφανίσεις για τους Latics πριν τον τραυματισμό στο γόνατο του.
«Είναι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Hibernian για τη νέα σαιζόν και είναι μία ευκαιρία που θα αρπάξω και με τα δύο χέρια» δήλωσε ο Bogdan.
«Η ομάδα βρίσκεται σε καλή θέση μετά από κάποιες δύσκολες σαιζόν, και είναι σημαντικό να χτίσουμε πάνω σε αυτό που έχει κατορθωθεί έως τώρα, κάτι που με δελέασε να έρθω στην ομάδα καθώς και η συνεργασία μου βέβαια με τον Neil Lennon.»
«Υπάρχει καλός ανταγωνισμός ανάμεσα στους τερματοφύλακες γι αυτό και είμαι προετοιμασμένος να δουλέψω σκληρά για να έχω μία καλή σαιζόν και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ.» ολοκλήρωσε.

Με τα χρώματα της Hibernian θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Adam Bogdan.
Με τα χρώματα της Hibernian θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Adam Bogdan.

Επιμέλεια: Φάνης Φλώρος

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com