Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robbo:»Επιτέλους ολόκληρη προετοιμασία με Klopp»

Robbo:»Επιτέλους ολόκληρη προετοιμασία με Klopp»

Την πρώτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας, ο Andy Robertson, έδωσε μίνι συνέντευξη στο liverpoolfc.com και εξήγησε τι θα αποκομίσει από την πρώτη του ολόκληρη προετοιμασία υπό τον Jurgen Klopp.
Ο Robbo είχε χάσει πέρυσι τις 3 πρώτες εβδομάδες ,δύο φιλικά σε Αγγλικό έδαφος αλλά και το ταξίδι στο Hong Kong γιατί περίμενε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του από την Hull!
Αυτή τη φορά πάντως έδωσε το παρόν την Δευτέρα, στην πρώτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας μαζί με άλλους 25 συμπαίκτες του και δήλωσε: «Πέρυσι ήρθα λίγο αργά και έχασα και το ταξίδι στο Hong Kong που θα ήθελα να πάω».
«Νομίζω ότι τις 3 πρώτες εβδομάδες εργάστηκα στην Hull και ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα γιατί πάντα είναι καλό να κάνεις ολόκληρη προετοιμασία με την ομάδα με την οποία πρόκειται να παίξεις.»
«Ήξερα ότι αφήνοντας την Hull θα ήταν κάπως δύσκολη η κατάσταση , αλλά τώρα συνήθισα εδώ και μπορώ να εστιάσω πλέον στη δουλειά.»
«Πέρυσι προς το τέλος της σαιζόν εργάστηκα για να είμαι εντάξει από πλευράς φυσικής κατάστασης και τώρα φυσικά θέλω να είμαι καλύτερος σε αυτό τον τομέα, μέχρι τον Αύγουστο όπου και έχουμε τον πρώτο αγώνα εναντίον της West Ham.»
Με τους παίκτες των Κόκκινων έτοιμους να αποκτήσουν υψηλά επίπεδα ενέργειας για να βγάλουν την μεγάλη σαιζόν, ο Robertson περιέγραψε την προπόνηση σε αυτό το στάδιο ως ‘έντονη’.
Ο 24 χρονών όμως αριστερός μπακ δεν έχει αμφιβολίες ότι η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς με το ξεκίνημα της σαιζόν και πρόσθεσε: «Η προετοιμασία εδώ είναι έντονη αλλά νομίζω ότι φαίνεται όταν τα παιδιά ‘πετάνε’ στον πρώτο αγώνα αλλά και στη διάρκεια της χρονιάς.»
«Οι προπονητές που έχουμε είναι οι καλύτεροι και τα έχουν σκεφτεί όλα.»
«Θα είναι δύσκολο για τα πόδια, αλλά όταν ξεκινήσει η σαιζόν θα ανυπομονείς να μπεις και να παίξεις στο 100% αντί για 80-85%».
Αναφερόμενος στο πρώτο φιλικό της ομάδας με την Chester πρόσθεσε επίσης :»Δεν μπορώ να περιμένω. Είναι καλό που έχουμε ένα παιχνίδι τόσο νωρίς, αν και η συνήθης πρακτική είναι να κάνεις πρώτα προπόνηση μια με δύο εβδομάδες πριν το πρώτο φιλικό.»
«Είναι καλό επίσης να ξεκινάς με έναν αγώνα εκτός έδρας, την τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στον τελικό του Champions League.»
«Είναι καλό να νιώθεις πάλι αυτό το συναίσθημα του αγώνα και τα παιδιά ανυπομονούν γι αυτό. Έχουμε επίσης μερικά καλά παιχνίδια μπροστά μας και όλοι τα περιμένουμε.» ολοκλήρωσε.

Ενθουσιασμένος για την προετοιμασία με Klopp ο Robertson.
Ενθουσιασμένος για την προετοιμασία με Klopp ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com