Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήθελε χρόνια να παίξει με τον Robertson ο Van Dijk!

Ήθελε χρόνια να παίξει με τον Robertson ο Van Dijk!

Ο Ολλανδός αμυντικός της Liverpool, Virgil Van Dijk απολαμβάνει να φοράει την κόκκινη φανέλα και αγωνιζέται στο πλευρό του αριστερού οπισθοφύλακα των Reds, Andrew Robertson.

Ο Virgil Van Dijk αγωνιζόταν για τη Celtic πριν πάρει μεταγραφή για τη Southampton. Στο Σκωτσέζικο λοιπόν, πρωτάθλημα είχε ξεχωρίσει έναν παίκτη από την Dundee United. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Andrew Robertson.

Μάλιστα, ο Virgil είχε προτείνει στη διοίκηση της Celtic να αποκτήσει τον Σκωτσέζο αριστερό μπακ, ωστόσο εκείνοι δεν τον θεώρησαν καλή περίπτωση και δεν έκαναν κάποια κίνηση.

Ο Van Dijk μίλησε στο DVD της ομάδας για τη φετινή σεζόν και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Robertson.

“ Ο Robbo κάνει φανταστική δουλειά. Όταν πήγα στη Celtic, στην πρώτη μου σεζόν εκείνος έπαιζε για την Dundee United και ήμουν σίγουρος πως ήταν ένας πολύ καλός παίκτης. Ήθελα να έρθει στη Celtic εκείνη την περίοδο! ”

“ Νομίζω, ότι είχα μιλήσει και στη διοίκηση για την περίπτωσή του. Μερικές φορές μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου για παίκτες. Είναι εξαιρετικός παίκτης, δουλεύει πολύ σκληρά. Δεν πιστεύω, ότι θα έπαιρνε ποτέ βαθμολογία κάτω από 6 σε παιχνίδι. ”

“ Μπορείς να τον εμπιστευτείς, η συνεργασία μας γίνεται ολοένα και καλύτερη με τα παιχνίδια. Φυσικά γνωρίζει τα στοιχεία του παιχνιδίου μου και εγώ τα δικά του, αυτό βοηθάει αρκετά. Είναι επίσης και ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό. ”

Ο Virgil Van Dijk ήρθε στη Liverpool από τη Southampton τον Ιανουάριου για ένα ποσό, που άγγιξε τα 85 εκατομμύρια ευρώ. Ο Andrew Robertson ανήκει στη Liverpool από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και αγοράστηκε από τη Hull City έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ευγνωμοσύνη στον Milner χρωστά ο Robertson όπως δήλωσε ο ίδιος
Εξαιρετικός στην πρώτη του σεζόν ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com