Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει και η Bonner από τις Liverpool Ladies!

Φεύγει και η Bonner από τις Liverpool Ladies!

Φεύγει και η Bonner από τις Liverpool Ladies!

H Gemma Bonner έγινε η 8η παίκτρια που φεύγει από τις Liverpool Ladies συνεχίζοντας τη μαζική έξοδο παικτριών της ομάδας. Θα συνεχίσει την καριέρα της όπως έγινε γνωστό στη Manchester City με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 2 χρόνων, ακολουθώντας στα χνάρια των Caroline Weir και Sophie Ingle!

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται αν μη τι άλλο ως σοκ για τη Liverpool ,αφού δεν πέρασε μια βδομάδα ακόμα από την πρόσληψη του Neil Redfearn ως νέου manager της ομάδας.

Η Bonner- κεντρικός αμυντικός, έπαιξε 115 φορές με τη φανέλα της Liverpool ενώ σημείωσε και 10 τέρματα.
Παραδέχθηκε δε ότι εγκαταλείπει τη Liverpool γιατί απλά χρειαζόταν μια νέα πρόκληση στην καριέρα της!
Δήλωσε ότι : » Πέρασα 6 απίστευτα χρόνια στην ομάδα αυτή και θα έχω μαζί μου μερικές αξέχαστες αναμνήσεις. Έγινα αρχηγός στην ομάδα που υποστήριζα από μικρό παιδί και αυτή ήταν μια πραγματική τιμή που θα με συνοδεύει πάντα.»
«Κατάφερα να οδηγήσω την ομάδα σε δύο απανωτά πρωταθλήματα- που ήταν ένα απίστευτο κατόρθωμα, ενώ έπαιξα και στο Uefa Women’s Champions League.»
«Θα πάρω μαζί μου μερικές αξέχαστες αναμνήσεις και σίγουρα αφήνω πολλούς φίλους πίσω μου.»
«Ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός για μένα να ζήσω την εμπειρία μιας νέας πρόκλησης και ανυπομονώ γι αυτό με τις Manchester City Women.» ολοκλήρωσε.

O Redfearn θα πρέπει πλέον να ξαναχτίσει την ομάδα και να βελτιώσει την εικόνα της από εκείνη της 6ης θέσης πέρυσι στη βαθμολογία.

Φεύγει και η Bonner από τις Liverpool Ladies!
Φεύγει και η Bonner από τις Liverpool Ladies!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com