Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ramos : « Να μην επιτρέψουμε στη Liverpool να τρέξει»

Ramos : « Να μην επιτρέψουμε στη Liverpool να τρέξει»

Ο Sergio Ramos θα επιδιώξει να σηκώσει το τρόπαιο του Champions League για τέταρτη φορά στην καριέρα του σε λίγες μέρες και τελευταίο εμπόδιο στην προσπάθειά του είναι το εμπόδιο της Liverpool.

Ένα εμπόδιο, το οποίο μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο και αυτό το ξέρει ο πολύπειρος Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος και στάθηκε στην ανάγκη να μην αφήσει η δική του ομάδα τους «Κόκκινους» να τους χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση.

«Ξέρουμε πως είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Είναι γρήγοροι και μπορούν να σε πληγώσουν στην κόντρα επίθεση.  Ο Firmino και ο Salah είναι τόσο γρήγοροι και άμεσοι που δυσκολεύεσαι να τους κρατήσεις αλλά θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε ώστε να μη βρεθούν σε καλή μέρα και μας κάνουν ζημιά.  Η Liverpool είναι πολύ καλή τεχνικά και γεμάτη ταχύτητα αλλά θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε με τους παίκτες μας με παρόμοι χαρακτηριστικά.  Και εμείς μπορούμε να τους χτυπήσουμε στην κόντρα.  Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και τη δύναμή μας στις στατικές φάσεις» δήλωσε ο Ισπανός στην UEFA ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

O Sergio Ramos μοιάζει να έχει επίγνωση για τους κινδύνους που διατρέχει η ομάδα του
O Sergio Ramos μοιάζει να έχει επίγνωση για τους κινδύνους που διατρέχει η ομάδα του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com