Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson : «Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τη Liverpool»

Henderson : «Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τη Liverpool»

Ο Jordan Henderson σε λίγες μέρες εκτός απροόπτου θα οδηγήσει τη Liverpool ως αρχηγός της στο τερέν του Ολυμπιακού Σταδίου του Κιέβου για την αναμέτρηση απέναντι στη Real Madrid. Ο αρχηγός της Liverpool σε συνέντευξή του μίλησε για τα δάκρυα του σε στιγμές δύσκολες που εκκρεμούσε το αν θα μείνει στο Merseyside.

Ήταν Αύγουστος του 2012 και στην προσπάθεια απόκτησης του Clint Dempsey από τη Fulham , η Liverpool είχε προτείνει ως αντάλλαγμα τον Άγγλο μέσο αλλά πλην τούτου υπήρξαν κι άλλες προσφορές για το πρόσωπό του. Ο Brendan Rodgers τότε είχε ξακαθαρίσει τη θέση του.

«Ο Βrendan με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε ποια ήταν η προσφορά. Μου υπαινίχθηκε πως δεν είχε πρόβλημα να με αφήσει να φύγω και το άφηνε πάνω μου. Πήγα στο δωμάτιο μου, έκλαψα διότι με πονούσε πολύ.  Μίλησα με τον ατζέντη μου και του είπα πως δεν ήθελα να φύγω αλλά να παλέψω για τη θέση μου, να βελτιωθώ και να διαψεύσω τον προπονητή και συμφώνησε μαζί μου. Μίλησα και με τον πατέρα μου επειδή ήμουν πολύ απογοητευμένος και στήριξε την απόφασή μου.  Από τότε, αποφάσισα να δουλέψω πολύ.  Ήξερα πως δεν θα παίζω συνεχώς αλλά είχα πίστη.  Ήμουν νέος ακόμη, μπορούσα με δουλειά να βελτιώσω πράγματα και τα κατάφερα μέχρι να φύγει ο Brendan.  Υπάρχουν πάντα οι στιγμές στη ζωή και το ποδόσφαιρο που καθορίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις. Δεν ήταν ποτέ εύκολο να φύγω» δήλωσε ο Hendo, ο οποίος είναι βασικό γρανάζι στα μάτια του Jurgen Klopp.

Για την πιο κρίσιμη συνομιλία του με τον Brendan Rodgers μίλησε ο Jordan Henderson
Για την πιο κρίσιμη συνομιλία του με τον Brendan Rodgers μίλησε ο Jordan Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com