Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Επιτέλους μία εβδομάδα για προπόνηση»

Klopp : «Επιτέλους μία εβδομάδα για προπόνηση»

O Klopp ανεβάζει επίπεδο παίκτες της Liverpool σύμφωνα με τον Rio Ferdinand

Αστειεύτηκε ο Jurgen Klopp αλλά απέδωσε πλήρως το νόημα του σχετικά με τις επτά μέρες που μεσολαβούν από την ήττα στο Stamford Bridge μέχρι τον τελικό όπως φαίνεται με την Brighton and Hove Albion στο Anfield σε λίγες μέρες.

Ο Γερμανός τεχνικός είδε μετά από καιρό τους παίκτες του να μην έχουν παιχνίδι μεσοβδόμαδα και δηλώνει ευχαριστημένος που μία περίοδος ύψιστης έντασης έφθασε στο τέλος για την ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τελείωσε αυτή η έντονη περίοδος και τώρα έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για τη Brighton. Δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας και αυτό νιώθει σαν ένα έτος και ασφαλώς θα το χρησιμοποιήσουμε. Αν όλοι βγήκαν χωρίς πρόβλημα από το προηγούμενο παιχνίδι τότε είναι φανταστική η μία εβδομάδα.  Αν ένας-δύο είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών δεν είναι μεγάλο διάστημα η μία εβδομάδα αλλά μέχρι τώρα ευτυχώς δεν άκουσα κάτι και ελπίζω να μείνει έτσι» δήλωσε ο Kloppo που ευελπιστεί να έχει ξανά στην αποστολή για την επίσκεψη των «Γλάρων» τους Adam Lallana και Joe Gomez.

O Jurgen Klopp με τον προπονητή της Brighton, Chris Hughton
O Jurgen Klopp με τον προπονητή της Brighton, Chris Hughton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com