Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε καλό κλίμα συναντήθηκαν Fekir – Klopp»

«Σε καλό κλίμα συναντήθηκαν Fekir – Klopp»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah.

Το όνομα του Nabil Fekir είναι ένα από εκείνα που δεσπόζουν στο ρεπορτάζ της Liverpool εδώ και λίγες μέρες. Την Κυριακή το RMC και το Canal + έκαναν λόγο για συμφωνία της Liverpool με τη Lyon στα 70.000.000 για τον παίκτη κάτι, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, όπως σας έγραψε το liverpool.gr, o παίκτης φαίνεται να τα έχει βρει με τη Liverpool με την οποία έχει μιλήσει και γνωρίζει για το ενδιαφέρον της , άσχετα που δηλώνει προσηλωμένος στα τελευταία δύο παιχνίδια της Olympique μέχρι να λήξει η σεζόν.

Σήμερα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Romain Collet – Gaudin, δημοσιογράφος για το Canal + και το Eurosport France, κάνει λόγο για συνάντηση του παίκτη με τον Jurgen Klopp και για εξαιρετικό κλίμα συζητήσεων ανάμεσα στους δύο άνδρες ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα πως ο παίκτης θα υπογράψει στη Liverpool έναντι 70.000.000 ευρώ εκτός απροόπτου ενώ κάνει λόγο και για αποτυχημένη προσπάθεια της Chelsea να τον εντάξει στο δυναμικό της! Ο Jurgen Klopp αρνήθηκε να σχολιάσει μετά το παιχνίδι με την Chelsea ωστόσο μοιάζει πολύ έντονα να υπάρχει σοβαρό θέμα Fekir για τους «Κόκκινους»!

To τιτίβισμα του Γάλλου δημοσιογράφου για τον Fekir
To τιτίβισμα του Γάλλου δημοσιογράφου για τον Fekir
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com