Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crouch: «Γελοίο το θέμα με τα εισιτήρια»

Crouch: «Γελοίο το θέμα με τα εισιτήρια»

Μίλησε για την άμυνα της Liverpool ο Crouch.

Ο πρώην παίκτης της Liverpool, Peter Crouch, διαφωνεί με την UEFA όσον αφορά την ποσότητα διάθεσης των εισιτηρίων στους οπαδούς της Liverpool και τη Real Madrid για τον τελικό του Champions League.

Ο Άγγλος δήλωσε: «Τρομερό επίτευγμα του Jürgen Klopp και των παικτών του να φτάσουν στον τελικό του Champions League, αλλά το όλο θέμα με τα εισιτήρια είναι πάλι γελοίο. Οι οπαδοί της Liverpool πρόλαβαν για λίγο να γιορτάσουν το αποτέλεσμα στη Ρώμη πριν μάθουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν για να κλείσουν μια θέση στο Κίεβο. Τα 16.000 εισιτήρια είναι μια γελοία κατανομή. Γιατί δεν μπορεί η UEFA να διαθέσει 32.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα και τα υπόλοιπα 6.000 στις εταιρίες;»

Συνεχίζει λέγοντας: «Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι στο Κίεβο πιθανώς να δουν την ομάδα για πρώτη φορά σε βάρος κάποιου που την ακολουθεί χρόνια. Ξέρω ότι ο εταιρικός τομέας έχει έναν ρόλο να παίξει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και δεν λέω ότι θα πρέπει να αποκλείονται, αλλά να αφιερώσουν τόσα πολλά καθίσματα για αυτούς δεν βοηθά την ατμόσφαιρα.»

crouch
Ο Peter Crouch με την φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com