Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chelsea – Liverpool (preview)

Chelsea – Liverpool (preview)

Chelsea και Liverpool κοντράρονται στα πλαίσια της προτελευταίας και 37ης αγωνιστικής της Premier League σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να καθορίσει οριστικά την πρώτη τετράδα του φετινού πρωταθλήματος. Σέντρα στο Stamford Bridge στις 18.30 ώρα Ελλάδος.

Η Chelsea μετά την ισοπαλία της Liverpool απέναντι στη Stoke αλλά και τη δική της νίκη στο Liberty Stadium επί της Swansea έδωσε παράταση στις ελπίδες της για να πετάξει τη Liverpool ή την Tottenham εκτός τετράδας. Οι γηπεδούχοι είναι πέμπτοι με 66 βαθμούς ενώ η Liverpool είναι τρίτη με 72 αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο. Στην υποθετική περίπτωση που η Chelsea κερδίσει αύριο αλλά και τα άλλα δύο της παιχνίδια με Huddersfield εντός και Newcastle εκτός τότε η Liverpool θα πρέπει να νικήσει την Brighton και στην ισοβαθμία να εκματελλευτεί το κατά πολύ καλύτερο δικό της goal difference. Αν το παιχνίδι αύριο λήξει ισόπαλο, η Liverpool ακόμη και με ήττα απέναντι στη Brighton θα είναι πάνω από την Chelsea σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, υπό υην προυπόθεση πάντα ότι οι Λονδράζοι θα κερδίσουν και τα άλλα δύο παιχνίδια τους. Σε περίπτωση νίκης των Reds, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απλά.

Οι γηπεδούχοι μπορούν ξανά να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του βασικού και υπερπολύτιμου Marcus Alonso ενώ οι Luiz και Ampadu παραμένουν μακροχρόνια απόντες. Παίζεται η θέση του σέντερ φορ ανάμεσα σε Giroud και Morata με το Γάλλο να έχει μικρό προβάδισμα. Για τους Reds, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα μετά το παιχνίδι της Ρώμης την Τρίτη. Μάλλον εκ νέου εκτός ο Gomez που ήταν εκτός αποστολής και την Τετάρτη, μακροχρόνια απόντες οι Can, Chamberlain, Matip ενώ δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Lallana που προσφάτως ξεκίνησε προπονήσεις.

Στατιστικά στοιχεία : – Αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες η Liverpool ενώ και οι δύο της νίκες σε αυτό το διάστημα ήρθαν εκτός έδρας. 

– Αν νικήσει η Chelsea, θα κάνει τη νίκη υπ’αριθμό 50 απέναντι στη Liverpool σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

-Οι Blues έχουν μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες του Big Six.

-Ο Giroud έχει σκοράρει 4 γκολ στις τελευταίες 5 του εμφανίσεις σε αρχικό σχήμα απέναντι στη Liverpool.

-Oι Reds έχουν κερδίσει μόλις 3 παιχνίδια αμέσως μετά από παιχνίδι Champions League στις τελευταίες 11 περιπτώσεις με άλλες  6 ισοπαλίες και 2 ήττες.

-Ο Salah με Βασιλεία και Liverpool έχει σκοράρει και στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στην Chelsea. 

– O Klopp είναι αήττητος σε πέντα παιχνίδια στη Liverpool απέναντι στην Chelsea.

H Liverpool καλείται να σφραγίσει τη θέση της στην τετράδα απέναντι στην Chelsea
H Liverpool καλείται να σφραγίσει τη θέση της στην τετράδα απέναντι στην Chelsea

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com