Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενεργοποίησε αύξηση στο συμβόλαιό του o Alexander Arnold

Ενεργοποίησε αύξηση στο συμβόλαιό του o Alexander Arnold

O Trent Alexander Arnold διάγει μία εξαιρετική σεζόν φέτος και αξιοποιεί πλήρως τις αρκετές ευκαιρίες που έχει πάρει από τον Jurgen Klopp. Η απουσία του Clyne επί μήνες αλλά και διάφορα μικροπροβλήματα αλλά και ξεκούραση του Joe Gomez του έχουν δώσει φέτος έναν κεντρικό ρόλο για τον Klopp.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Trent υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο είχε πολλά μπόνους εμφανίσεων , ένα εκ των οποίων ενεργοποιήθηκε προσφάτως μετά την 30η του εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool.  Παρότι η Liverpool πολύ σπάνια δημοσιοποιεί στοιχεία μισθολογικά για τους παίκτες της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph ο μισθός του TAA ανέρχεται σε 40.000 λίρες εβδομαδιαίως ως ανταμοιβή για την πρόοδό του.

Εσχάτως έχουν αυξηθεί οι φωνές που κάνουν λόγο για πιθανότητα του νεαρού δεξιού μπακ να προλάβει ακόμη και την επιλογή του Southgate για την αποστολή της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζονται αρκετά πράγματα και κυρίως να συνεχίσει ο μικρός της εξαιρετικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο Trent Alexander Arnold διάγει μία ονειρική σεζόν
Ο Trent Alexander Arnold διάγει μία ονειρική σεζόν
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com