Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εβδομάδα επιστροφής για Gomez, αισιοδοξία για Lovren

Εβδομάδα επιστροφής για Gomez, αισιοδοξία για Lovren

O Joe Gomez τραυματίστηκε στην τελευταία διακοπή για τις εθνικές ομάδες στο φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί καθόλου για τη Liverpool με την ομάδα να μην είχε θέσει ακριβές διάγραμμα επιστροφής.

Ωστόσο, φαίνεται πως η επιστροφή του Άγγλου αμυντικού είναι στο τελικό της στάδιο. Ο Jurgen Klopp ελπίζει να τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τη West Bromich Albion το Σάββατο το μεσημέρι όμως ακόμη και αν δεν προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για την επίσκεψη της Roma στο Anfield την ερχόμενη Τρίτη σε πολύ σημαντικά νέα μετά και τον τραυματισμό του Matip που του στερεί το δικαιώμα να συμμετάσχει στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.

Από την άλλη, ο Dejan Lovren αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης με 3-0 επί της Bournemouth το  περασμένο Σάββατο και ο Klopp είχε δηλώσει μετά το ματς πως υπήρξε ένα μυικό ζήτημα. Βέβαια, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η αλλαγή αυτή ήταν κυρίως μέσο πρόληψης σοβαρότερης ζημιάς και αναμένουμε νεότερη ενημέρωση από επίσημα χείλη.

O Gomez αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο 5-0 επἰ της Watford
O Gomez αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο 5-0 επἰ της Watford
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com