Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Lovren: «Ξυπνήστε!»

Lovren: «Ξυπνήστε!»

Αυτό παραδέχεται ότι φώναζε στο ημίχρονο του αγώνα-μεταξύ άλλων, στους συμπαίκτες του ο αμυντικός των Κόκκινων! Η Liverpool έχανε ήδη με 1-0 και η απόδοση των παικτών της δεν ήταν η αναμενόμενη.»Για να είμαι ειλικρινής τους φώναξα λίγο στο ημίχρονο» είπε ο 28χρονος Dejan Lovren.

«Είπα στα παιδιά να ξυπνήσουν γιατί δεν παίζαμε καλά και επιπλέον καθόμασταν αρκετά πίσω στην άμυνα.»Έπρεπε να τους υπενθυμίσω ότι είχαμε άλλα 50 λεπτά μπροστά μας για να προσπαθήσουμε και να μπούμε στα ημιτελικά του Champions League.» συνέχισε. Ο Lovren επέμεινε ότι ο αντίκτυπος της συμπεριφοράς του ήταν θετικός στους συμπαίκτες του, ενώ συμφώνησε μαζί του και ο Klopp.

«Φυσικά και ο Klopp είπε ‘ναι, μένετε πολύ πίσω χωρίς να πιέζετε μπροστά’ και ήθελε από μένα και τον Van Dijk να μένουμε κοντά στις γραμμές μας και να σπρώχνουμε μπροστά την ομάδα, κάτι το οποίο ήταν πολύ δύσκολο όταν η City είχε τη μπάλα.»

Όμορφες δηλώσεις του Κροάτη αμυντικού.

Ερωτηθείς για το ποιον θα ήθελε ως αντίπαλο στα ημιτελικά, απάντησε:»Προσωπικά δεν θα ήθελα την Real Madrid. Έχουν μεγάλη εμπειρία στο Champions League, πολλά ρεκόρ, και τα τρία τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο θεσμό. Με όποιον όμως και να κληρωθούμε θα τα βρει πολύ δύσκολα στο Anfield.»

«Πολλοί έλεγαν από την αρχή της κλήρωσης μας με τη City, ότι αυτή ήταν ο φαβορί, αλλά μετά την πρόκριση μας νομίζω ότι υπάρχει σεβασμός πλέον για τη Liverpool.» ολοκλήρωσε ο Lovren.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com