Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arnold: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Arnold: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Εκθείασε την μπροστινή τριάδα ο Arnold.

Ο Trent Alexander-Arnold έκανε για άλλη μια φορά μια εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με την Manchester City στα πλαίσια του Champions League.

Σύμφωνα με τον νεαρό, η Liverpool δεν φοβάται κάποιον: «Δεν υπήρξε ομάδα που να φοβηθήκαμε. Θέλαμε να τις κερδίσουμε και όσο προχωράει η διοργάνωση, τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να την κερδίσεις. Έχουμε δύο ακόμη αγώνες μπροστά μας. Με όποιον κληρωθούμε την Παρασκευή, θα κοιτάξουμε το παιχνίδι, ελπίζοντας να φτάσουμε στον τελικό».

Για το παιχνίδι με την City είπε: «Ανυπομονείς για τέτοια παιχνίδια και δοκιμάζεσαι. Πήρα την ευκαιρία και στα δύο παιχνίδια και προσπάθησα να κάνω σωστά πράγματα, κερδίζοντας τις προσωπικές μου μάχες. Ελπίζω να τα πήγα καλά και οι υπόλοιποι να συμφωνούν με αυτό. Γιατί θεωρώ πως η City με θεωρούσε ως τον [αδύναμο κρίκος] και ήθελα να τους αποδείξω το αντίθετο».

Το δεξί μπακ δήλωσε για το παιχνίδι: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Ήμασταν εγκλωβισμένοι στην δική μας περιοχή. Ο Jurgen Klopp μας είπε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν το κάναμε και δεν αποκτήσαμε ρυθμό. Ο Klopp μας είπε πως για να κερδίσουμε την City πρέπει να παίξουμε μπάλα. Αυτό κάναμε και σκοράραμε δύο γκολ. Η εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας, το πάθος για τη νίκη και έτσι παραμείναμε η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση».

Καταλήγει ο 19χρονος λέγοντας: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα, ο σχεδιασμός του παιχνιδιού μας πήγε εξαιρετικά σε αυτή την κλήρωση. Ήταν πολύ καλός ο σχεδιασμός από τον προπονητή. Είχαμε τις σωστές τακτικές και η ομάδα βγήκε και τις εκτέλεσε σωστά».

O Trent Alexander-Arnold δηλώνει πως η Liverpool δεν φοβάται κανέναν.
O Trent Alexander-Arnold δηλώνει πως η Liverpool δεν φοβάται κανέναν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com