Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κύριος ο Gundogan!

Κύριος ο Gundogan!

Gundogan

Για την Manchester City η βραδιά αποδείχθηκε απογοητευτική, αν σκεφτούμε ότι ειδικά φέτος, θεωρούνταν από πολλούς αν όχι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, τουλάχιστον μία από τις δύο φιναλίστ του τελικού!

Είναι προφανές λοιπόν ότι οι παίκτες της απογοητεύτηκαν από το αποτέλεσμα, αλλά ένας από αυτούς αντί να προσπαθήσει να κατευνάσει τους οπαδούς της City, προτίμησε να σχολιάσει τους νικητές του αγώνα! Απαντώντας σε ένα tweet του επίσημου λογαριασμού της Manchester City – το οποίο ευχαριστούσε τους οπαδούς τους για την υποστήριξη τους, ο Gundogan έγραψε:

« Συγχαρητήρια στη Liverpool. Καλή τύχη στα ημιτελικά @LFC»!

O Gundogan προτίμησε τη φιλοσοφία του Guardiola στη Manchester City

Το tweet σύντομα έγινε viral, με 4000 likes και 19.000 σχόλια, στην συντριπτική τους πλειοψηφία από οπαδούς της Liverpool, που τον ευχαρίστησαν για τη χειρονομία του.
Παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια αυτά:

«Είσαι κλάση φίλε! Τουλάχιστον το πρωτάθλημα είναι ήδη δικό σας. Εκπληκτική χρονιά για σας που κατά περιόδους παίξατε πραγματικά όμορφο ποδόσφαιρο.»

«Είσαι κλάση! Καλή τύχη στο μέλλον σου Ilkay»

«Ένας από τους λίγους που δείχνει κλάση και μπορείς να πεις αμέσως ότι ήταν παίκτης του Klopp.»

«Κλάση αυτό το tweet Ilkay! Συγχαρητήρια για την επιτυχημένου καριέρα στην Premier League. Εύχομαι όλοι οι οπαδοί να έδειχναν τέτοιου είδους κλάση στην ήττα! Ότι καλύτερο για σένα.»

«Ynwa! Το σημάδι ενός μεγάλου παίκτη. Συγχαρητήρια για πρωτάθλημα Ilkay.»

«Φοβερός τύπος, χρειάζεται θάρρος για να βγεις και να το πεις αυτό.Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com