Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius:»Πρέπει να ανταμείβεις τους οπαδούς για την υποστήριξη τους.»

Karius:»Πρέπει να ανταμείβεις τους οπαδούς για την υποστήριξη τους.»

Ο Karius έχει πάρει την θέση του Mignolet στο τέρμα της Liverpool.

Γνωρίζαμε ότι ο θόρυβος στο Anfield μπορεί να γίνει εκκωφαντικός ,γνωρίζαμε ότι η Liverpool μπορεί να σκοράρει κατά βούληση, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι μπορεί και να αμυνθεί έτσι.

Το πρώτο ημίχρονο βέβαια- με τα 3 γκολ που μπήκαν, ήταν εκπληκτικό! Ο θόρυβος στο Anfield, η ταχύτητα και το pressing της ομάδας που συνετέλεσαν στις ιδιαίτερα γρήγορα αντεπιθέσεις δεν ήταν κάτι που δεν το περίμεναν οι οπαδοί της.

Αυτό που δεν περίμεναν ίσως ήταν η άμυνα στο 2ο ημίχρονο που επέτρεψε στην ομάδα του Klopp να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

«Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να ‘μείνουμε’ μαζί. Παίζαμε πιο βαθιά απ’ ότι σε άλλες στιγμές του αγώνα, αλλά αυτό περιμένεις να γίνει απέναντι σε ένα τέτοιο αντίπαλο.» δήλωσε ο Loris Karius και συνέχισε.

Ο Karius θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Liverpool.

«Δεν μπορείς να ασκείς πίεση για 90 λεπτά. Θεωρώ ότι η άμυνα μας ήταν τέλεια, ξεκινώντας από μπροστά και καταλήγοντας πίσω. Και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να το κάνεις. Παίξαμε στο ανώτατο δυνατό επίπεδο των δυνατοτήτων μας. Είμαστε μια καλή ομάδα και η άμυνα μας ήταν πραγματικά καλή. Είχαν τις στιγμές τους αλλά δεν ήταν επικίνδυνες για μας.»

«Ήταν προφανώς το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Οι οπαδοί μας, βοήθησαν ώστε να ξεπεράσουμε την κούραση που νιώσαμε.«

«Ήταν εκπληκτικοί και έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πρέπει η ομάδα να λειτουργεί ως σύνολο, αλλά από κει και πέρα, οι οπαδοί σε πιέζουν να ξεπεράσεις αυτό το επίπεδο.»

«Όταν λοιπόν βλέπεις τους οπαδούς να σε υποστηρίζουν με αυτόν τον τρόπο, τότε προφανώς θα πρέπει να τους ανταμείψεις.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com