Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Firmino: «Δάκρυσα»!

Firmino: «Δάκρυσα»!

Η απόδοση του Firmino στον αγώνα με τη City- ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτική σύμφωνα με την γνώμη των οπαδών των Κόκκινων.

Η πίεση μάλιστα που άσκησε ο παίκτης στην αντίπαλη ομάδα, στην διάρκεια αυτών των πρώτων 45 λεπτών, ήταν τόσο έντονη και τόσο απόλυτη που θεωρείται ότι «θορύβησε» τον Klopp, ώστε να τον αντικαταστήσει και να τον προφυλάξει για τον αγώνα του Σαββάτου με την Everton.

O Firmino λοιπόν παραδέχθηκε στο ESPN Brazil, ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν έντονα φορτισμένος και απέδωσε το γεγονός στην υποδοχή που ετοίμασαν οι οπαδοί της ομάδας, στους δρόμους, στο λεωφορείο που τους πήγαινε στο Anfield.

Σε λίγο καιρό η κλήρωση του Champions League για την φάση των 8.

«Όταν είμαστε στο λεωφορείο διάβαζα για το πόσο μεγάλη υποδοχή μας ετοίμαζαν» δήλωσε. «Πρέπει λοιπόν να πω ότι τα μάτια μου γέμισαν με δάκρυα. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα. Μας δίνουν έτσι περισσότερη δύναμη για να παλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζουμε αγώνες.» συνέχισε.

«Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, σκοράραμε και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας που ήταν εξίσου σημαντικό.»

«Δεν έχουμε κερδίσει βέβαια τίποτα ακόμα και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι(στον στόχο)». ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com