Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ώρα μηδέν για τον Lallana στην εθνική Αγγλίας;

Ώρα μηδέν για τον Lallana στην εθνική Αγγλίας;

O Adam Lallana δεν διάγει και την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Ο τραυματισμός του τον Αύγουστο του στέρησε όλο το χειμώνα και το φθινόπωρο ενώ όταν επέστρεψε είχε ξανά μικροπροβλήματα λόγω μακράς αποχής.

Επακόλουθα έχει ξεκινήσει βασικός σε μόλις 10 παιχνίδια φέτος για τη Liverpool και εμφανώς στερείται αγωνιστικού ρυθμού. Ο πρώην αρχηγός της Southampton φαίνεται να προβληματίζει έντονα τον Gareth Southgate, ο οποίος και θα τον ξεκινήσει βασικό κατά πάσα πιθανότητα απόψε απέναντι στην Ιταλία στο Wembley.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζεται σα τελευταία ευκαιρία για πολλούς παίκτες από τον εκλέκτορα των «Λιονταριών» και ο παίκτης της Liverpool παρουσιάζεται από διάφορες πηγές στην Αγγλία ως ένας εξ΄αυτών. Βέβαια με τον Southgate να μην έχει δημιουργικά πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρου, ο υγιής και καλός Lallana σίγουρα έχει θέση στην 23αδα της ομάδας. Ωστόσο, πρέπει να αποδείξει πως είναι έτοιμος να επανέλθει στα καλύτερά του όσο δύσκολο και αν μοιάζει αυτό μετά τους τελευταίους μήνες.

Η αποστολή της Αγγλίας για τη Ρωσία αναμένεται να ανακοινωθεί πριν τα δύο της τελευταία φιλικά τον Ιούνιο απέναντι στις Νιγηρία και Κόστα Ρίκα .

O Lallana αποτελεί ένα από τα διλήμματα του εκλέκτορα της Αγγλίας
O Lallana αποτελεί ένα από τα διλήμματα του εκλέκτορα της Αγγλίας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com