Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Luis Garcia : «Η Liverpool δεν πρέπει να φοβάται τη City»

Luis Garcia : «Η Liverpool δεν πρέπει να φοβάται τη City»

Guardiola και Klopp στο Anfield.

O Luis Garcia ξέρει καλά από νοκ άουτ παιχνίδια Champions League. Η πορεία του 2005 θα του είναι για πάντα χαραγμένη στη μνήμη και στιγμές όπως το γκολ απέναντι στη Juventus. O Ισπανός επέστρεψε χθες στο Anfield για το παιχνίδι των θρύλων της Liverpool με τους αντίστοιχους της Bayern Munchen και θυμήθηκε κάπως τα παλιά.

Το επόμενο παιχνίδι που θα φιλοξενήσει το Anfield είναι το Liverpool-Manchester City σε 10 ημέρες από τώρα για τα προημιτελικά του UEFA Champions League και ο πρώην άσος των Reds αναφερόμενος στο ζευγάρι αυτό τόνισε πως η ομάδα του Jurgen Klopp δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

«Νομίζω δεν υπάρχει κανένας λόγος για φόβο.  Δεν θα το σκέφτεται κανείς αυτό.  Το πιο σημαντικό είναι να μπουν στο παιχνίδι γνωρίζοντας πως και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Eίναι σημαντικό να βλέπουμε την ομάδα σε αυτή τη φάση και η ιστορία της ομάδας δείχνει πόσο σημαντική είναι η Liverpool στο Champions League. Όλοι ξέρουν τι έκανε η ομάδα στο παρελθόν.  Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις αλλά είναι ένα ζευγάρι που θα απολαύσουμε.  Θα είναι δύσκολο επειδή η City τα πηγαίνει καλά αλλά το ίδιο ισχύει και για τη Liverpool.  Το πρώτο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό» δήλωσε ο Garcia μετά το χθεσινό παιχνίδι.

 

O Luis Garcia στο χθεσινό παιχνίδι θρύλων στο Anfield
O Luis Garcia στο χθεσινό παιχνίδι θρύλων στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com