Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > McDermott : «Μετά τον Dalglish o…Salah! »

McDermott : «Μετά τον Dalglish o…Salah! »

Όταν ο Mohamed Salah ερχόταν στη Liverpool το καλοκαίρι για να διεκδικήσει τη δεύτερή του ευκαιρία στην Premier League και του έλεγε κανείς πως θα συγκρινόταν μέσα σε 10 μήνες με τη μεταγραφή του King Kenny Dalglish, μάλλον θα τον έβγαζε τρελό.

Κι όμως, ο θρύλος της ομάδας μας, Terry McDermott θεωρεί πως μετά την προσθήκη του σπουδαίου Σκωτσέζου πριν κάποιες δεκαετίες, η μεταγραφή του Αιγύπτιου είναι η αμέσως επόμενη μεταγραφή συναρτήσει της άμεσης επιρροής του στη Liverpool μέσα στους πρώτους του μήνες στην ομάδα.

« Ποτέ δεν είδα άλλον παίκτη εκτός του Kenny Dalglish να έχει τέτοια επιρροή στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα.  Ο Salah έκανε τους πάντες να ξεχάσουν τον Coutinho και αυτό δεν το περίμενα. Ο Coutinho ήταν σπουδαίος παίκτης και όταν έπαιζε καλά, συνήθως η Liverpool θα κέρδιζε. Όταν έφυγε, νόμιζα πως θα ήταν τεράστια απώλεια.  Ο Salah είναι φανταστικός και σκοράρει πολύ περισσότερο.  Δημιουργεί επίσης πολλές ευκαιρίες και χωρίς να υπαινίσσομαι κάτι για τον Coutinho που είναι σπουδαίος παίκτης, ο Salah είναι απίστευτος» είπε ο McDermott, που πρόσφατα, σε συνέντευξή του στη Liverpool Echo τόνισε πως η ομάδα μας πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει τακτικά τίτλους αν θέλει να κρατά με μεγαλύτερη ευκολία τέτοιους ποδοσφαιριστές.

H Salahmania καλά κρατά φέτος στο Merseyside!
H Salahmania καλά κρατά φέτος στο Merseyside!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com