Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αλήθεια πίσω από τις δηλώσεις του Emre Can

Η αλήθεια πίσω από τις δηλώσεις του Emre Can

O Emre Can βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής και κάποιων αντιδράσεων αυτή την εβδομάδα μετά από τη δήλωσή του πως του χρόνου έχει όλα τα προσόντα ώστε να αγωνίζεται σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αρκετοί, έσπευσαν να ερμηνεύσουν αυτές τις δηλώσεις ως «η Liverpool δεν είναι μεγάλη ομάδα».

Πολύ βιαστική προσέγγιση. Και λανθασμένη όπως αποδεικνύεται. Εμείς σαν liverpool.gr μείναμε ψύχραιμοι. Και μάλλον δικαιωνόμαστε. Πάμε να δούμε ποιες ήταν οι εκτεταμένες δηλώσεις του Can σε πρώτο βαθμό και όχι αυτές που σκοπίμως απεκόπησαν από πολλά μέσα ενημέρωσης.

«Ο Jurgen Klopp με ρώτησε πολλές φορές για το μέλλον μου αλλά μου είπε πως εφόσον δεν με επηρεάζει όλα είναι καλά.  Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση να πω πως έχω τα προσόντα για να παίξω για μία πολύ μεγάλη ομάδα του χρόνου»  ήταν το κομμάτι που όλοι διάβασαν αλλά ας δούμε και το κομμάτι που δεν διάβασαν οι περισσότεροι χωρίς δικό τους πταίσμα ίσως αλλά θα χαλούσε μία κινδυνολογία κατευθυνόμενη από πολλά μέσα ενημέρωσης :

«Μου αρέσει τακτικά το παιχνίδι μας, η πίεση νωρίς και ψηλά, το άμεσο παιχνίδι μπροστά.  Αυτό που μετρά για εμένα είναι να είμαι ζωτικό μέρος της ομάδας και να έχω πιθανότητες να κερδίσω τον τίτλο.  Αυτό ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής και είναι η ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά» ήταν το υπόλοιπο αποκρυφθέν κομμάτι των δηλώσεων του παίκτη στο Suddeutsche Zeitung.

Πλην όλων αυτών δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσες φορές ο παίκτης έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Klopp, το πόσο τον βοήθησε η Liverpool αλλά και το που βαδίζει η Liverpool. Αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει. Ούτε λέμε αυτό. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως ακόμη και αν φύγει ο Γερμανός που φαντάζει αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο, δεν γίνεται να διαλέγουμε δηλώσεις για να βάλουμε σε κάποιον την ταμπέλα του κακού ή του αχάριστου. Ο Can δεν είπε πως η Liverpool δεν είναι μεγάλη ομάδα. Υπενθυμίζουμε τις δηλώσεις του σχετικά με την πρώτη προετοιμασία στις Η.Π.Α με τους «Κόκκινους» :

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες  συνειδητοποίησα πόσους φίλους έχει αυτή η ομάδα.  Όπου και αν πηγαίναμε χιλιάδες άνθρωποι. Τότε συνειδητοποιήσα πόσο τεράστια ιστορία έχει αυτή η ομάδα».

 Ποτέ έδωσε κάποιο δικαίωμα επί 4 έτη και έχει παίξει με την κόκκινη φανέλα μέχρι και άρρωστος ή τραυματίας. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να προσέχουμε από που βγαίνουν κάποιες «ειδήσεις», πως ερμηνεύονται και καλό θα ήταν να ήμασταν τόσο ευκολόπιστοι.

Πρότυπο επαγγελματία επί τέσσερα έτη ο Emre Can
Πρότυπο επαγγελματία επί τέσσερα έτη ο Emre Can
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com