Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συγκινητική χειρονομία του φίλου της Everton προς έναν Red

Η συγκινητική χειρονομία του φίλου της Everton προς έναν Red

Ένας φίλος της Everton άφησε πραγματικά στην άκρη την όποια αντιπαλότητα ανάμεσα στους Blues και τους Reds του Merseyside και πραγματικά συγκίνησε με την ενέργειά του απέναντι σε έναν φίλο της Liverpool που παλεύει με τον καρκίνο.

Ο φίλος της ομάδας μας με tweet του δήλωσε πως λόγω της πάλης με την επάρατη νόσο και των χημιοθεραπειών που κάνει δεν μπορεί να έχει πρόσβαση πλέον εύκολα στα παιχνίδια και ζήτησε μήπως κάποιος μπορούσε να του χαρίσει το εισιτήριό του για την επίσκεψη της Liverpool στο Selhust Park.

Εκεί, ένας φίλος της Everton , απάντησε στο tweet και προσφέρθηκε να δώσει το δικό του εισιτήριο για το Merseyside Derby της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου. Μάλιστα, έδειξε απόλυτη συμπόνοια και συμπάθεια στην περιπέτεια του ανθρώπου με τον καρκίνο αναγνωρίζοντας πως κατανοεί πλήρως την κατάσταση έχοντας χάσει τον θείο του πρόσφατα από καρκίνο.

Η απάντηση του Evertonian κέρδισε αμέτρητα συγχαρητήρια στην εφαρμογή του Twitter και σίγουρα αξίζει να μνημονεύεται από όλους μας. Ο φίλος της Liverpool μπορεί να μη δέχτηκε να πάρει το εισιτήριο καθώς δεν μπορεί να κάνει μεγάλη απόσταση λόγω της ασθένειας για να πάει στο Liverpool αυτό αλλά δήλωσε συγκλονισμένος από τη χειρονομία. To ποδόσφαιρο μπορεί να είναι πανέμορφο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Είναι στο χέρι όλων μας!

Ο φίλος της Everton συγκλόνισε με την κίνησή του
Ο φίλος της Everton συγκλόνισε με την κίνησή του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com