Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μόνο με τίτλους θα μείνει στη Liverpool o Salah»

«Μόνο με τίτλους θα μείνει στη Liverpool o Salah»

Τον τρόπο με τον οποίο θα αισθάνεται ασφαλής αναφορικά με το μέλλον του Mo Salah η Liverpool παρουσίασαν οι θρύλοι της ομάδας, Roy Evans και Steve McMahon. Και είναι κάτι πολύ απλό. Η κατάκτηση τίτλων από την ομάδα του Jurgen Klopp.

Ο Αιγύπτιος ήδη συνδέεται με σενάρια από Μαδρίτη μεριά αλλά χώρια αυτών , οι Reds μοιάζουν αποφασισμένοι να αποκρούσουν οποιαδήποτε επιθυμία άλλης ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Για το μακροχρόνιο μέλλον όμως του παίκτη χρειάζονται τίτλοι.

«Για να κρατήσουμε παίκτες όπως ο Salah πρέπει να κερδίσουμε τρόπαια. Πάντα σαν ομάδα αγοράζαμε τους καλύτερους παίκτες και δεν πουλούσαμε τους καλύτερους δικούς μας. Τώρα όμως η Real Madrid, η Barcelona και η PSG είναι οι ομάδες που οι περισσόεροι θέλουν να παίξουν.  Μοιάζει όμως να απολαμβάνει το ποδόσφαιρό του στη Liverpool» είπε ο Roy Evans για να συμπληρωθεί από τον McMahon :

« Ελπίζω να αλλάξει γνώμη και να πει στον ατζέντη του μην ασχολείσαι καθόλου είμαι μια χαρά εδώ.  Αλλά αν δεν είσαι επιτυχημένος είναι δικαιολογία για τον Salah, τον Firmino ή τον Mane να πουν πως δεν κερδίζουν τρόπαια.  Κάποιες φορές είναι θέμα τίτλων και όχι απληστίας. Αν η Liverpool δεν το κάνει αυτό, θα έχουν δικαιολογία να πουν πως θέλουν μετάλλια για να δείχνουν στα εγγόνια τους».

O Salah σε μία από τις πολλές αγκαλιές του Klopp
O Salah σε μία από τις πολλές αγκαλιές του Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com