Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλά νέα για τους διεθνείς ενόψει Crystal Palace

Καλά νέα για τους διεθνείς ενόψει Crystal Palace

Επόμενος σταθμός για τη Liverpool είναι η αναμέτρηση με την Crystal Palace στο Selhust Park στις 31 Μαρτίου σε μία αναμέτρηση που έχει την ιδιαιτερότητα της επιστροφής των ποδοσφαιριστών από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Ωστόσο όπω φαίνεται, ο Jurgen Klopp θα έχει μέχρι την άλλη Τετάρτη πίσω στο Melwood όλους τους διεθνείς του ώστε να έχει στη διάθεσή του τρεις γεμάτες ημέρες προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους του Roy Hodgson.

Μετά την μη ενσωμάτωση του Dejan Lovren στην αποστολή της εθνικής Κροατίας λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, οι Reds έχουν 16 διεθνείς παίκτες αυτή τη στιγμή. Ωστόσο στα θετικά νέα κανένας από αυτούς δεν έχει να κάνει μεγάλα ταξίδια στο ενδιάμεσο.

Ο Firmino βρίσκεται στην Ευρώπη για τα δύο φιλικά της Βραζιλίας σε Ρωσία και Γερμανία, ο Salah θα είναι στην Ελβετία με την Αίγυπτο, ο Mane θα επιστρέψει στο Melwood από τη Γαλλία, οι Άγγλοι διεθνείς κλείνουν τα δύο φιλικά με την επίσκεψη της Ιταλίας στο Wembley, οι Van Dijk και Wijnaldum θα επιστρέψουν από την Ιταλία, οι Solanke, Trent Alexander Arnold θα μείνουν επίσης επί αγγλικού εδάφους με την U21, Mignolet και Can θα γυρίσουν από τις πατρίδες τους ενώ Robertson και Klavan από Ουγγαρία και Γεωργία αντίστοιχα.

Ελπίζουμε να γυρίσουν όλοι υγιείς ώστε ο προπονητής της ομάδας μας να μπορεί να έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα ενόψει δύο εβδομάδων με συνεχόμενα παιχνίδια λόγω και των αναμετρήσεων με τη City για το Champions League.

Φουλ ρόστερ ελπίζει να έχει ενόψει Crystal Palace o Jurgen Klopp
Φουλ ρόστερ ελπίζει να έχει ενόψει Crystal Palace o Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com