Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Salah είναι ό,τι χρειαζόταν η Liverpool»

«O Salah είναι ό,τι χρειαζόταν η Liverpool»

Τι και αν ο Mohamed Salah βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου στην Ελβετία για φιλικά προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα κατορθώματά του με τη Liverpool φέτος θα είναι αντικείμενο συζήτησης ακόμη και στις διακοπές των εθνικών ομάδων.

Ο θρύλος της Liverpool, Phil Thompson, αφού μίλησε για την πρώτη σεζόν του «Φαραώ» με την κόκκινη φανέλα, συγκρίνει τους τελευταίους μήνες με τη σεζόν που έκανε ο Luis Suarez τη σεζόν 2013-2014.

« Είναι σίγουρα όνειρο για εκείνον και είναι βέβαιο πως δύσκολα καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Ήρθε σε ένα πρωτάθλημα δυσκολότερο και με πιο έντονο το σωματικό στοιχείο αλλά κάνει πραγματικά τη διαφορά. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόταν και ήλπιζε να έχει η Liverpool» είπε ο σχολιαστής του Skysports προτού τον συγκρίνει και με τον Suarez :

«Αυτό που αγαπούσαν όλοι στον Suarez ήταν το πως πίεζε και έβγαζε επιθετικότητα και ενώ ο Mo έχει ένταση στο πως κλείνει τους χώρους δεν βγάζει τόση επιθετικότητα.  Ωστόσο τα πάει εξίσου καλά εάν όχι καλύτερα , ειδικά επειδή είναι η πρώτη του σεζόν ενώ ο Suarez είχε περάσει κάποια χρόνια στην Αγγλία προτού κάνει όλα αυτά» κατέληξε ο Thompson.

O Thompson δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τα καμώματα του Mo Salah
O Thompson δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τα καμώματα του Mo Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com