Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανυπομονεί να φορέσει ξανά τη φανέλα ο Aldridge

Ανυπομονεί να φορέσει ξανά τη φανέλα ο Aldridge

O John Aldridge τίμισε και με το παραπάνω τη φανέλα της Liverpool και για αυτό πρωτίστως θα αποτελεί πάντα σημαντική ανάμνηση για όσους έζησαν να τον δουν αγωνιζόμενο για την αγαπημένη μας ομάδα.  Να όμως που ο Ιρλανδός θα φορέσει ξανά την κόκκινη φανέλα.

Ο θρύλος των Merseysiders είναι μέρος της ομάδας της Liverpool για το παιχνίδι θρύλων των «Κόκκινων» με τους αντίστοιχους της Bayern Munich και ανυπομονεί όπως δηλώνει για τη στιγμή που θα ξαναπαίξει στο Anfield με τη φανέλα που συνέδεσε σπουδαίο κομμάτι της ζωής και της καριέρας του :

« Το περιμένω τόσο πολύ! Είμαι πολύ τυχερός να συμπεριλαμβάνομαι στην ηλικία των 60. Είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζεις στο Anfield. Υποστηρίζω τη Liverpool περίπου 55 χρόνια μέχρι τώρα.  Πάντα όταν πηγαίνω στο γήπεδο είναι ιδιαίτερο.  Όλοι ξέρουν τις σκέψεις μου όταν έπαιζα για την ομάδα.  Για το Ίδρυμα είναι φανταστικό να διεξαχθεί ένα τέτοιο παιχνίδι και να μαζέψει χρήματα για τοπικές ανάγκες. Είναι μία κατάσταση μόνο με νικητές»  δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Aldridge. Υπενθυμίζουμε πως όλα τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν για το LFC Foundation.

Ο Aldridge ξανά στη δράση σε λίγες μέρες
Ο Aldridge ξανά στη δράση σε λίγες μέρες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com