Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kamara: «Τρία πέναλτι δεν δόθηκαν για τη Liverpool!»

Kamara: «Τρία πέναλτι δεν δόθηκαν για τη Liverpool!»

liverpool penalty

Όχι ένα,ούτε δυο, αλλά τρία πέναλτι – και πιθανώς και τέσσερα – θα μπορούσε να είχε πάρει η Liverpool στο χθεσινό παιχνίδι με την Manchester United! Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο Chris Kamara, με τον σχολιαστή του Sky Sports να είναι ιδιαίτερα επικριτικός με τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης, Craig Pawson.

«Θα καταλήξω στα τρία πέναλτι» είπε ο Kamara. «To ένα είναι αμβίφολο και το άλλο είναι στα χέρια του διαιτητή. Το είδαμε με τη Bournemouth ότι μπορεί μια ομάδα να πάρει δύο πέναλτι εκτός έδρας, κι ας είναι πολύ σπάνιο, αλλά μου φαίνεται απίθανο που δεν πήρε ούτε ένα η Liverpool σε αυτό το παιχνίδι. Το πρώτο, του Bailly στον Milner είναι ξεκάθαρο. Η φάση του Salah από την άλλη είναι με έναν παίκτη που παλεύει να μείνει στα πόδια του, είναι παγίδα.» πρόσθεσε ο Kamara για να πάει και στις άλλες δύο περιπτώσεις.

Ο Fellaini προέβη σε μία από τις εξόφθαλμες παραβάσεις, σύμφωνα με τον Kamara

«Το χέρι του Valencia προφανώς και είναι ακούσιο, εκεί πάλι είναι στη γνώμη του διαιτητή όμως είναι ξεκάθαρο και η μόνη αιτιολογία είναι ότι ήταν μακριά από τη φάση. Τέλος, αυτό του Fellaini στον Mane είναι εντελώς εξόφθαλμο. Δεν υπάρχουν αν και αλλά. Όταν χτυπήσεις κάποιον στο πίσω μέρος του ποδιού του έτσι είναι παράβαση και το έπαθαν πριν λίγες εβδομάδες με την Tottenham, οπότε έπρεπε να το περιμένουν να δοθεί

«Για εμένα, από αυτές τις περιπτώσεις, οι τρεις θα έπρεπε να έχουν δοθεί» κατέληξε ο Kamara

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com