Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilson και Grujic, πρωταγωνίστησαν!

Wilson και Grujic, πρωταγωνίστησαν!

wilson

M’ένα εξαιρετικό τέρμα στο 71ο λεπτό, ο Harry Wilson, «έκλεισε» με θεαματικό τρόπο το comeback της Hull -στην οποία δόθηκε ως δανεικός – η οποία αν και έχανε 3-1 από τη Norwich εντός έδρας, τελικά κέρδισε με 4-3!

Οι Τίγρεις βρίσκονται πλέον 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και μετά τον αγώνα , το αφεντικό τους, ο Nigel Atkins, επαίνεσε τον Wilson ,ο οποίος είχε στο ενεργητικό του και μια assist, σε αυτόν τον αγώνα.

«Άλλο ένα καταπληκτικό γκολ από τον Harry Wilson, » είπε. «Έστειλε την άμυνα τους από δω κι από κει και το τελείωμα του ήταν υπέροχο. Είναι παίκτης που σ’ εξιτάρει

Η Hull Daily Mail, ονόμασε τον Harry Wilson παίκτη του αγώνα, τονίζοντας στο αντίστοιχο άρθρο της ότι :» H City υπέγραψε ένα διαμάντι από τη Liverpool, και οφείλουμε να τον απολαύσουμε για όσο ακόμα είναι εδώ.»

«Ένα καταπληκτικό νικητήριο γκολ που μας έδωσε και τους 3 βαθμούς, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ταχύτητα και η τεχνική του δημιούργησαν προβλήματα στη Norwich

Στο άλλο άκρο της βαθμολογίας, ο Grujic συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, βοηθώντας την 2η Cardiff City, να πλησιάσει περισσότερο την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Wolves- η οποία έχασε με 4-1 εκτός έδρας από την Aston Villa, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Σέρβος έπαιξε και στα 90 λεπτά της νίκης της ομάδας του, εναντίον της Birmingham City με 3-2.
Ο Neil Warnock, το αφεντικό της Cardiff, δήλωσε:»Νομίζω ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Grujic ως τώρα. Κυριάρχησε στο κέντρο και στην αέρα. Τα πήγε πολύ καλά.»

Η Wales online ανέφερε ότι «Ο Grujic κράτησε κατοχή στο κέντρο με χαρακτηριστική άνεση, βοηθώντας έτσι σημαντικά την Cardiff.»

«Είναι σημαντικό επίσης να θυμόμαστε ότι είναι μόλις 21 χρονών, παίζει σε μια νέα θέση γι’ αυτόν και το σημαντικότερο ,σε μια ομάδα που πιέζει για άνοδο-και δεν είναι συνηθισμένος σε αυτό.» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος της Wales Online.

«Η θέση του αμυντικού μέσου ήταν πάντα προβληματική για μας, από τον τραυματισμό του Aron Gunnarsson και μετά.Η άφιξη του Grujic συνέπεσε με το φορμάρισμα της Cardiff, και για έναν μεσοεπιθετικό αυτό είναι κατόρθωμα.» ολοκλήρωσε.

Ο Grujic με την φανέλα της Cardiff.
Ο Grujic με την φανέλα της Cardiff.

Από τους υπόλοιπους δανεικούς των Κόκκινων, ο Sheyi Ojo μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα της Fulham εναντίον της Preston North End και γεύτηκε τη χαρά της νίκης με 2-1,ο Jon Flanagan έπαιξε για 84 λεπτά στην ισοπαλία της Bolton με 1-1, εναντίον της Sheffield Wednesday και ο Ovie Ejaria, έπαιξε στην ήττα με 1-0 της Sunderland από την QPR.

O Pedro Chirivella έπαιξε σ’ ένα αγώνα που θα τον θυμάται για καιρό, αφού η ομάδα του η Willem II-που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό έστειλε «αδιάβαστη» την πρωτοπόρο PSV στην Eredivisie με 5-0!

Ο Divock Origi έπαιξε στην ήττα με 3-0 της Wolfsburg από την Hoffenheim, ενώ την Παρασκευή, ο Connor Randall της Hearts ηττήθηκε με 2-0 από την Hibernian στο ντέρμπι του Edinburgh! Τέλος ο Matty Virtue, έπαιξε στη νίκη της Notts County με 2-1 εναντίον της Forest Green Rovers στη League 2, ενώ Corey Whelan γεύτηκε με τη Yeocil την ήττα με 2-0 από τη Newport County.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com