Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απολογία του Carragher για το φτύσιμο σε φίλο της United

Απολογία του Carragher για το φτύσιμο σε φίλο της United

Σε δύσκολη θέση ο πρώην αρχηγός της Liverpool.

Ο Jamie Carragher δέχθηκε πολλά  σχόλια μετά την ήττα της Liverpool από την United με 2-1.Ο Θρύλος των Reds δεν άντεξε και έκανε κάτι άσεμνο.

Ένας οπαδός της Manchester United, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, την ώρα που αντιλήφθηκε πως ο Jamie Carragher είναι στο διπλανό αμάξι από αυτόν.

Ο οδηγός πήγαινε παράλληλα με τον πρώην Άγγλο αμυντικό και του φώναξε δύο φορές: «2-1 φίλε μου»

Ο Carra άνοιξε το παράθυρο του οδηγού και άκουσε τον φίλαθλο της United να λέει γελώντας:  «Άτυχε φίλε μου Jamie»

Ο πρώην παίκτης της Liverpool δεν συγκρατήθηκε και έφτυσε στο αμάξι του διπλανού του.Όλο αυτό το συμβάν, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου καθώς βιντεοσκοπήθηκε από το αμάξι του φίλου της United.

Η στιγμή που φτύνει το άλλο αμάξι ο Carragher.
Η στιγμή που φτύνει το άλλο αμάξι ο Carragher.

Ο Carragher μίλησε στα μέσα και απολογήθηκε για την άσεμνη συμπεριφορά του.

«Έχασα τον έλεγχο μου εκείνη την στιγμή.Είπε το 2-1 δύο τρεις φορές, έκανα λίγο πιο πέρα αλλά αυτός συνέχισε.Έφευγα από το γήπεδο και προσπαθούσα να μην γίνω αντιληπτός από τον κόσμο»

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φίλαθλος της Liverpool και ότι ήθελε αυτόγραφο, γι’αυτό σταμάτησα.Συνέχισε να μου φωνάζει όσο οδηγούσα μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεξα»

«Δεν έπρεπε να το κάνω, αλλά αναρωτιόμουν γιατί να το κάνει αυτό ένας μεγάλος άνθρωπος με την μικρή κόρη του στο αμάξι; Θα απολογηθώ στην κόρη του»

Επίσης, ακολούθησε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ήμουν εκτός εαυτού και απολογούμαι σε όλη την οικογένεια.Μου φώναζαν στα 3/4 της διαδρομής ενώ με βιντεοσκοπούσαν.Κάποια στιγμή δεν άντεξα και αντέδρασα.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.Ήταν λάθος μου»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com