Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου ο Henderson!»

«Την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου ο Henderson!»

Για την περίπτωση του Jordan Henderson, τον οποίο υπερασπίστηκε, αλλά και των απόντων ενόψει Porto, μίλησε ο Jurgen Klopp. O Γερμανός αναφέρθηκε στην κριτική που γίνεται στον αρχηγό της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει για την πορεία της υγείας των Woodburn και Wijnaldum, που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

«Ο Jordan ξέρει τι σκέφτομαι και εγώ και ο Southgate για εκείνον, 100%.» είπε ο Klopp. «Γι’αυτό είναι ο αρχηγός μας. Μπορεί να βελτιωθεί; Προφανώς, γιατί είναι ένας νεαρός παίκτης. Ήταν φανταστικός με τη Newcastle, έλεγξε το παιχνίδι, τις μεταβιβάσεις και στα πάντα ήταν καλός. Ήταν ψύχραιμος και κέρδισε τα τακλιν που έπρεπε. Είναι πολύ καλός παίκτης και δεν τον αμφισβήτησα ούτε για δευτερόλεπτο. Έχει την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο: Να αντικαταστήσει τον Steven Gerrard!

Δεν είναι καλή δουλειά να έχεις. Ελπίζω ότι σιγά σιγά ο κόσμος θα τον δει σαν ένα διαφορετικό ποδοσφαιριστή, έναν φανταστικό παίκτη. Όταν είναι καλά είναι πολύ δυνατός» κατέληξε ο Klopp.

O Klopp με τον Henderson
O Klopp με τον Henderson

Tέλος, ο Γερμανός αναφέρθηκε και στις δύο αυριανές απουσίες, των Woodburn και Wijnaldum. Οι δυο παίκτες έχασαν το σαββατιάτικο παιχνίδι λόγω ίωσης και το ίδιο θα ισχύσει και για το αυριανό.

«Ο Ben προπονήθηκε χθες, αλλά έμοιαζε τρια κιλά κάτω, για να είμαι ειλικρινής» είπε ο Klopp. «Ο Gini δεν έχει προπονηθεί ακόμα, για την ώρα κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, όχι πολλά. Και οι δύο ήταν εκτός για κάμποσες ημέρες και θα έρθουν σιγά σιγά πίσω, αλλά για την ώρα είναι νωρίς.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com