Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κρίνεται το μέλλον του Awoniyi μετά το τέλος του δανεισμού στη Mouscron.

Κρίνεται το μέλλον του Awoniyi μετά το τέλος του δανεισμού στη Mouscron.

Ο 20χρονος επιθετικός, Taiwo Awoniyi βρίσκεται δανεικός στην Mouscron, με τους Reds να ελπίζουν σε αποκατάσταση του ζητήματος με την άδεια εργασίας του.

Ο Awoniyi έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες εμφανίσεις από κάθε άλλο παίκτη που έχει παραχωρήσει ως δανεικό η Liverpool τη φετινή σεζόν, μετρώντας 29 μέχρι στιγμής.

Ο Νιγηριανός εντάχθηκε στην Mouscron ως δανεικός από την U23 της Liverpool  στις 31 Ιουλίου του περασμένου έτους, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δίνεται ως δανεικός σε άλλο σύλλογο. Από την άφιξη του στο Melwood το 2015, ο Taiwo έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε τρεις συνολικά ομάδες: Την FSV Frankfurt, την Nijmegen και τώρα την Mouscron.

Ο ταλαντούχος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση την φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει οκτώ φορές ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ, ωστόσο οι Reds σύμφωνα με τον Neil Jones, πρόκειται να τον παραχωρήσουν για 4η φορά ως δανεικό την ερχόμενη σεζόν σε σύλλογο που θα αγωνίζεται στο Europa League, στοχεύοντας έτσι στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του. Αυτό πιθανότατα θα εξασφαλίσει στον Awoniyi άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας του να αγωνιστεί στην ομάδα του Jurgen Klopp, κάτι που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com